Η έδρα του ομίλου εταιρειών fischer στο Tumlingen, στη Γερμανία.

Η έδρα του ομίλου εταιρειών fischer στο Tumlingen, στη Γερμανία.

Έναρξη νέας συνεργασίας: Ο πρεσβευτής επωνυμίας της fischer
Γιούργκεν Κλοπ και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας καθηγητής Κλάους Φίσερ.

Έναρξη νέας συνεργασίας: Ο πρεσβευτής επωνυμίας της fischer Γιούργκεν Κλοπ και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας καθηγητής Κλάους Φίσερ.

  • Η έδρα του ομίλου εταιρειών fischer στο Tumlingen, στη Γερμανία.
  • Έναρξη νέας συνεργασίας: Ο πρεσβευτής επωνυμίας της fischer
Γιούργκεν Κλοπ και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας καθηγητής Κλάους Φίσερ.

Ο κύκλος εργασιών της fischer ξεπερνάει το 1 δις ευρώ για πρώτη φορά το 2022

1.061 επισκέψεις στο άρθρο

Ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της μηχανικής αγκύρωσης με προϊόντα όπως υλικά οικοδομής, θερμοπρόσοψης και στηρίγματα φωτοβολταϊκών, έκανε ρεκόρ κερδών τη χρονιά που μας πέρασε, παρά την ενεργειακή κρίση.

Ο όμιλος εταιρειών Fischer ολοκλήρωσε με επιτυχία τη χρήση του 2022 με κύκλο εργασιών άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας. Με κύκλο εργασιών 1,14 δισεκατομμύρια ευρώ, η οικογενειακή επιχείρηση από το Waldachtal στο βόρειο Μέλανα Δρυμό αύξησε σημαντικά τα εξαιρετικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους κατά 14,7%. Ταυτόχρονα, η εταιρεία αναπτύχθηκε στρατηγικά για να αυξήσει την ανεξαρτησία της από αρνητικές παγκόσμιες επιρροές, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο αυξανόμενος πληθωρισμός, οι υψηλές τιμές της ενέργειας και η κρίση του κορωνοϊού. Συνολικά, η fischer απασχολεί περισσότερα από 5.600 άτομα, 200 περισσότερα από το 2022.

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Kοινοποίησέ το »