Δες 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου της ενέργειας για να παράγεις το δικό σου ρεύμα με Net Metering.

Δες 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου της ενέργειας για να παράγεις το δικό σου ρεύμα με Net Metering.

Net Metering & αντίο στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος!

  • Δες 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου της ενέργειας για να παράγεις το δικό σου ρεύμα με Net Metering.
  • Net Metering & αντίο στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος!

Net Metering & αντίο στους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος!

6.616 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

H τελευταία «τάση» στην παραγωγή ρεύματος. Μειώνεις τη συνολική ετήσια αξία ρεύματος έως 80%. Αυξάνεις (κατά πολύ) την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου σου. Με αντλία θερμότητας απαλλάσσεσαι και από έξοδα θέρμανσης/ψύξης. Αφήνεις περιβάλλον βιώσιμο για τις επόμενες γενιές.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταναλωτές, λόγω και της ενεργειακής κρίσης, προσπαθούν να βρουν την καλύτερη & οικονομικότερη προσφορά για ηλεκτρικό ρεύμα για το σπίτι ή την επιχείρηση.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Οι πάροχοι ενέργειας σχεδόν κάθε μήνα με ιδιαίτερη ευρηματικότητα προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Μία από αυτές αφορά στην παραγωγή ρεύματος και λέγεται Net Metering. 

Net Metering & τέλος οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί! Ήρων VS Elpedison
  • Μειώνεις τη συνολική ετήσια αξία ρεύματος από 65 έως 80%
  • Αυξάνεις (κατά πολύ) την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου σου
  • Με αντλία θερμότητας απαλλάσσεσαι & από έξοδα θέρμανσης/ψύξης
  • Αφήνεις περιβάλλον βιώσιμο για τις επόμενες γενιές
Στο σημερινό μας θέμα θα δούμε 2 προτάσεις προγραμμάτων Net Metering που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας που φιλοδοξούν να αποτελέσουν επιλογή, από χιλιάδες υποψήφιους καταναλωτές (νοικοκυριά και επιχειρήσεις). Πριν όμως από αυτό, ας δούμε σύντομα το τι είναι το Net Metering.

Αν πληρώνεις πολλά για το ρεύμα, ήλθε ο καιρός να εκμεταλλευτείς το Net Metering!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. To Net Metering δεν είναι τίποτε άλλο από μια συμφωνία με την επιχείρηση ηλεκτρισμού, που επιτρέπει στον καταναλωτή να εγκαταστήσει ένα σύστημα φωτοβολταϊκών για να καλύψει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Αν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο καταναλωτής παρήγαγε περισσότερη ενέργεια από αυτή που κατανάλωσε, τότε το πλεόνασμα παρέχεται δωρεάν στο ηλεκτρικό δίκτυο. Αντίθετα, αν παρήγαγε λιγότερη ενέργεια από αυτή που κατανάλωσε, πληρώνει μόνο για τη διαφορά (διάβασε περισσότερα εδώ).

2 ολοκληρωμένα πακέτα Net Metering – Ήρων VS Elpedison!

Οι σύγχρονες ανάγκες (και κρίσεις) θέλουν και σύγχρονες λύσεις. Έπειτα από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα social media του 4green.gr, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 2 ολοκληρωμένα πακέτα Net Metering από 2 δυνατά brands της αγοράς τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προνομίων.

Το ένα είναι το πρόγραμμα EcoRoof από την Ήρων και το άλλο το πρόγραμμα PowerGreen από την Elpedison. Ποιο κερδίζει κατά τη γνώμη σας; Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά τους.