Νέο marketplace από το eshops.gr!

2.144 επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα δραστηριότητα του διαδικτυακού καταστήματος φωτοβολταϊκών που δίνει την ευκαιρία σε μικρότερα καταστήματα να έχουν πιο ισχυρή παρουσία μέσα από μια δυνατή πύλη πωλήσεων.

To eshops.gr δραστηριοποιείται στον χώρο των φωτοβολταϊκών και αιολικών συστημάτων που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας. Η Ηλιακή και Αιολική ενέργεια, με ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ και ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, αποτελούν από τις ήπιες μορφές ενέργειας που έχει ξεκινήσει και δίνει ενεργειακές και φιλικές ως προς το περιβάλλον λύσεις, ενώ τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει έναν ισχυρό ενεργειακό σύμμαχο στους περισσότερους τομείς της καθημερινής μας ζωής.

Η Solar-Systems, τμήμα του eshops.gr, έχει τη δυνατότητα και παρέχει αξιόπιστα ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των πελατών της: μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε φωτοβολταϊκά συτήματα, ανεμογεννήτριες και τα παρελκόμενα αυτών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Παράλληλα, παρέχει δωρεάν διαστασιολόγηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, είτε αυτά είναι αυτόνομα φωτοβολταϊκά για αυτοπαραγωγούς ή αυτοκαταναλωτές είτε είναι διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα οικιακά σε στέγες ή φωτοβολταϊκά πάρκα και σταθμοί. Παρέχεται αξιόπιστα η ενεργειακή μελέτη λειτουργίας του εκάστοτε φωτοβολταϊκού συστήματος καθώς και τη μελέτη εφαρμογής του.

Επίσης,  παρέχει υπεύθυνα στους πελάτες της την καλύτερη λύση για κάθε ενεργειακή τους ανάγκη, τόσο κατά τη φάση σχεδιασμού ενός ενεργειακού-φωτοβολταϊκού έργου, όσο και κατά την υποστήριξη αυτού μετά την ολοκλήρωσή του.

Τώρα, το eshops.gr επεκτείνει τις online  δρατσηριότητές τους και σε ευρύτερους τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας ένα πολυμορφικό online mall  – marketplace.
 
Το marketplace είναι μια πλατφόρμα όπου οι προμηθευτές μπορούν να ενώσουν για να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε μια μεγάλη γκάμα πελατών. Ο ρόλος του ιδιοκτήτη της marketplace πλατφόρμας είναι να συγκεντρώσει τους σωστούς προμηθευτές και τους σωστούς πελάτες για να οδηγήσει τις πωλήσεις μέσω μιας  πλατφόρμας πολλαπλών προμηθευτών – οι πωλητές έχουν μια πλατφόρμα στην οποία αναρτούν τα προϊόντα τους κάνοντάς τα ορατά σε ένα ευρύ κοινό (έχουν ένα μέρος για να αποκτήσουν ορατότητα) και να πουλήσουν τα προϊόντα τους και ο ιδιοκτήτης της αγοράς κερδίζει προμήθεια από κάθε πώληση. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, από την άλλη πλευρά, είναι ένα μεμονωμένο κατάστημα που πουλάει τα δικά του προϊόντα στο διαδίκτυο. Όλο τα μάρκετινγκ και οι λειτουργίες διαχειρίζονται από την εταιρεία που κατέχει τον ιστότοπο και τα προϊόντα.

Οι αγορές Marketplace αποτελούν μια εκπληκτική ευκαιρία για επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς. Τα αποτελέσματα της έρευνας από την iBe, την πανευρωπαϊκή συμβουλευτική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, λένε ότι επί του παρόντος οι μισές (50%) των διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων πραγματοποιούνται μέσω καναλιών αγοράς παγκοσμίως (MARKETPLACE).

ESHOPS.GR
Καλέστε:  2104323198
Δείτε: www.eshops.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/eshopsgr