Νέο KNX Startup Workshop στις 21 Φεβρουαρίου

3.387 επισκέψεις στο άρθρο

Αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο Workshop για να μάθεις τα μυστικά του Systems Integration και να κάνεις το πρώτο σου ΚΝΧ Προγραμματισμό!

  • Ακούς συνέχεια για την τεχνολογία ΚΝΧ, για την Alexa της Amazon, για το Internet of Things, για smart homessmart cities και νιώθεις μπερδεμένος γιατί δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, ενώ ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι πιο καινοτόμο υπάρχει, αφού ασχολείσαι κάθε μέρα με τα κτίρια;
  • Αναρωτιέσαι με τι ασχολείται αυτός ο ΚΝΧ Partner ή ο Systems Integrator ή ο ΚΝΧ Integrator και αν θα ήταν μία ενδιαφέρουσα και επικερδής επαγγελματική επιλογή ή το επόμενο σημαντικό business pivot για εσένα;
  • Αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να μάθεις γλώσσες προγραμματισμού για να κάνεις ένα κτίριο έξυπνο;
  • Σκέφτεσαι ότι θα ήταν χρήσιμο να μπορούσες και εσύ να κάνεις έναν πρώτο προγραμματισμό έτσι ώστε να νιώσεις πως δημιουργούν εκπληκτικές κτιριακές εμπειρίες οι ΚΝΧ Integrators;
  • Αλληλεπιδράς με ΚΝΧ Integrators και θα ήθελες να μιλήσεις στη γλώσσα τους έτσι ώστε να επικοινωνείτε καλύτερα;
  • Σκέφτεσαι πως θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχεις μία πρώτη ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική επαφή με το ΚΝΧ και τους κτιριακούς αυτοματισμούς οικονομικά και γρήγορα;

Αν αισθάνεσαι ότι είναι η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου διαδρομή, γνωρίζοντας τις απεριόριστες δυνατότητες των κτιριακών αυτοματισμών, μίας από τις πιο δυναμικές αγορές της εποχής μας, τότε δες τα παρακάτω 4 Modules του Workshop που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτό τον σκοπό!

Τι θα μάθεις;
  • #1 The Systems Intergation Picture! Θα δεις την μεγάλη εικόνα και τις τελευταίες εξελίξεις στον κτιριακό αυτοματισμό, στο Systems Integration και στα κτιριακά IoT gadgets έτσι ώστε να είσαι ακόμα πιο διαβασμένος όταν μιλάς τους υποψήφιους πελάτες σου.
  • #2 The KNX Picture! Θα δεις την καινοτομία, τις απεριόριστες δυνατότητες τηs κορυφαίας τεχνολογίας ΚΝΧ και την θεμελιώδης συμβολή της στο Systems Integration. Θα δεις τι επαγγελματικές δυνατότητες μπορείς να έχεις με μία ανοιχτή τεχνολογία, με προϊόντα από περισσότερους από 400 κατασκευαστές!!!
  • #3 KNX Hands-On! Μην το κοιτάς! Προγραμμάτισε! Θα μπεις στην "μυστική" ζωή των KNX Integrators παίζοντας με το κορυφαίο εργαλείο τους, το ETS5. Θα κάνεις step-by-step τον πρώτο σου ΚΝΧ προγραμματισμό και θα πάψεις να αναρωτιέσαι πως γίνονται εκπληκτικές κτιριακές εμπειρίες με drag & drop!!!
  • #4 The Systems Integration Live Show! Δεν σου λέω τίποτα! Είναι έκπληξη! Θα το δεις από κοντά!
Για ποιον είναι το Workshop;
Οι σημερινές και οι επερχόμενες καινοτόμες τεχνολογίες έξυπνων κτιρίων συνθέτουν ένα πολυκλαδικό εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο, στο οποίο εμπλέκονται όλοι οι μοντέρνοι επαγγελματίες και φοιτητές των κτιρίων όπως, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και εγκαταστάτες, μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρονικοί συστημάτων ασφαλείας, μηχανικοί πληροφορικής και δικτύων, αρχιτέκτονες και πολλές άλλες ειδικότητες!

Έτσι το ΚΝΧ Statup Workshop απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν με μία πρώτη ολοκληρωμένη δυναμική επαφή, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της ραγδαίας αναπτυσσόμενης κερδοφόρας αγοράς του κτιριακού αυτοματισμού, των Smart Homes & Buildings, της τεχνολογίας ΚΝΧ και γενικότερα του Systems Integration.