Μεγαλοπρεπής ανέλιξη της διεθνούς έκθεσης Climatherm Energy 2018!

1.731 επισκέψεις στο άρθρο

Για ακόμη μια χρονιά, η Διεθνής έκθεση Climatherm Energy έκλεισε τις πύλες της κατακτώντας και πάλι το βάθρο ως την πρώτη, μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση στον κλάδο της ενέργειας.

Η δυναμική της διεθνούς έκθεσης Climatherm Energy, απορρέει από την ποιότητα και το κύρος των εκθετών αλλά και των επισκεπτών της. Οι συμμετέχοντες εκθέτες κάθε 2 χρόνια αφιερώνουν σημαντικούς πόρους, πολύτιμο χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Διεθνή έκθεση Climatherm Energy, η οποία τελεί σημείο αναφοράς, που συγκεντρώνει το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου της οικοδομής.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που σας παραθέτουμε πάνω από 19.000 επαγγελματίες επισκέπτες, αρκετά πιο αυξημένος αριθμός από την διοργάνωση του 2016, έδωσαν το παρόν και έλαβαν την πιο άμεση πληροφόρηση για όλες τις νέες και πιο εξελιγμένες τεχνολογίες του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με διαφορά φέτος ανταποκρίθηκε πολύ μεγάλο μέρος επαγγελματιών από την επαρχία, αυξάνοντας έτσι και την ποσότητα αλλά και την ποιότητα των εξειδικευμένων επισκεπτών, δίνοντας σε όλες τις μεγάλες αντιπροσωπίες και βιομηχανίες του κλάδου, τη δυνατότητα επιτυχημένων συνεργειών αλλά και διεύρυνσης του πελατολογίου.

Την διεθνή έκθεση Climatherm Energy, η οποία παραμένει μια ισχυρή παρουσία στον χώρο της ενέργειας εδώ και 30 χρόνια, εγκαινίασε ο αξιότιμος Υπουργός, Κος Σταθάκης Γιώργος, περνώντας μηνύματα θετικά και αισιόδοξα για την ευρύτερη αξιοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας στη χώρα μας αλλά και για τα προσεχή έργα του υπουργείου με σκοπό την ενδυνάμωση και την άνοδο του κλάδου. Δίνουμε λοιπόν, το ραντεβού μας στην επόμενη Climatherm Energy 2020.