Αγοράζοντας ένα LED προϊόν της LEDVANCE εξοικονομείτε ηλεκτρική ενέργεια και χρήματα.

Αγοράζοντας ένα LED προϊόν της LEDVANCE εξοικονομείτε ηλεκτρική ενέργεια και χρήματα.

Λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας από τη LEDVANCE

  • Αγοράζοντας ένα LED προϊόν της LEDVANCE εξοικονομείτε ηλεκτρική ενέργεια και χρήματα.
  • Λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας από τη LEDVANCE

Λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας από τη LEDVANCE

1.358 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η LEDVANCE δίνει τη λύση στην εξοικονόμησης ενέργειας μέσω του πλούσιου χαρτοφυλακίου της. 

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η ενεργειακή κρίση που πλήττει την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθωρισμού έχουν οδηγήσει στην εκτόξευση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, επιβαρύνοντας τόσο τον οικογενειακό όσο και τον επιχειρηματικό προϋπολογισμό.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η LEDVANCE δίνει τη λύση στην εξοικονόμησης ενέργειας μέσω του πλούσιου χαρτοφυλακίου της. Αγοράζοντας ένα LED προϊόν της LEDVANCE εξοικονομείτε ηλεκτρική ενέργεια και χρήματα.

Το πλήρες χαρτοφυλάκιο κλασικών λαμπτήρων LEDVANCE προσφέρει έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τους λαμπτήρες αλογόνου διατηρώντας το σχεδιασμό, τις διαστάσεις και τη φωτεινή ροή των συμβατικών. Μπορούν να συνδεθούν κατευθείαν στο δίκτυο και διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής έως 50.000h.

Για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, η οικογένεια σωληνωτών λαμπτήρων LEDVANCE LED tubes μπορεί να αντικαταστήσει τους λαμπτήρες φθορισμού προσφέροντας έως και 68% εξοικονόμηση ενέργειας. Η υψηλή φωτεινή ροή, το μεγάλο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας και η μεγάλη διάρκεια ζωής καθιστούν τα LED tubes της LEDVANCE ιδανική επιλογή για απαιτητικές εφαρμογές. Για επαγγελματικές εφαρμογές, η LEDVANCE έχει σχεδιάσει LED λαμπτήρες ειδικών εφαρμογών, όπως  οι λαμπτήρες HID LED HIGHBAY UNIVERSAL για φωτιστικά τύπου «καμπάνα» με εξοικονόμηση έως και 68% (σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς metal halide λαμπτήρες) και οι λαμπτήρες HQL LED PRO με εξοικονόμηση έως και 78% για αντικατάσταση λαμπτήρων εκκένωσης (HQL & HQI).

Η LEDVANCE διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο φωτιστικών τόσο για οικιακές όσο και επαγγελματικές εφαρμογές. Φωτιστικά panel, downlights, γραμμικά και στεγανά, φωτιστικά τύπου καμπάνας, προβολείς και φωτιστικά δρόμου καλύπτοντας τις ανάγκες διαφορετικών εφαρμογών και υψηλών απαιτήσεων. Παρουσιάζουν εξαιρετικά φωτομετρικά χαρακτηριστικά με πολύ υψηλή απόδοση φωτισμού πάνω από 120 lm/W προσφέροντας βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα χωρίς να αυξάνονται οι ενεργειακές απαιτήσεις. Όλες οι σειρές φωτιστικών διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μεγαλύτερη από 50.000h, και εξαιρετικά ηλεκτρικά και φωτομετρικά χαρακτηριστικά.

Για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, η LEDVANCE έχει αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο SMART+, το οποίο περιλαμβάνει λαμπτήρες, φωτιστικά και εξαρτήματα για λειτουργία των προϊόντων μέσω WIFI, BLUETOOTH ή ZIGBEE με χρήση κατάλληλων εφαρμογών. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στο χρήστη να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί και να ελέγχει εξ αποστάσεως το φωτισμό και τις συσκευές στον χώρο του, αποφεύγοντας ενεργειακές σπατάλες από συσκευές που παραμένουν εκ παραδρομής σε λειτουργία.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις φωτισμού στο www.ledvance.gr.

LEDVANCE A.E.
Ερμού 15 14564 Κηφισιά
Τηλ.: +30 210 3400800
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »