Λέβητας βιομάζας BIOWOOD XL

Αξιοπιστία και παράδοση στην ποιότητα

2.353 επισκέψεις στο άρθρο

H ποιότητα και η ασφάλεια σε όλα τα προϊόντα καθώς και η συνεχής εξέλιξη και εφαρμογή των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας είναι αρχικό μέλημα την εταιρείας.

H Energy Thermostahl είναι μια βιομηχανική επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ιδρύθηκε το 1970 και εξειδικεύεται στην παραγωγή χαλύβδινων λεβήτων για θέρμανση νερού ή αέρα. Πρόσφατα δραστηριοποιείται και στην κατασκευή λεβήτων για παραγωγή ατμού.
 
Η εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων θέρμανσης η οποία περιλαμβάνει λέβητες πετρελαίου, αερίου, πέλλετ, βιομάζας, ξύλου κλπ. Το εύρος της ισχύος των λεβήτων κυμαίνετε από 15.000 kcal/h έως 2.000.000 kcal/h.
  
Θεμελιώδης αρχή της εταιρίας είναι η υποστήριξη των πελατών  μετά την πώληση. 
 

Ένα εξειδικευμένο τμήμα παροχής τεχνικών συμβουλών και σέρβις με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα προϊόντα.
 
Όλα τα προϊόντα παράγονται από σύγχρονα μηχανήματα ακολουθώντας της οδηγίες της Ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή.
 
Τα προϊόντα ENERGY THERMOSTAHL έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Τα προϊόντα ENERGY THERMOSTAHL σημαίνουν ελκυστική τιμή, υψηλή ποιότητα και πιστοποιημένες τεχνικές λύσεις, πολλαπλά ελεγμένα σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας.
Επιπλέον, τα προϊόντα διαθέτουν υψηλή ποιότητα με μεγάλο βαθμό απόδοσης, καθιστώντας τα όχι μόνο αποτελεσματικά και οικονομικά, αλλά και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
Με την Energy Thermostahl έχετε:
  • Παράδοση στην ποιότητα από το 1962
  • Ευρεία γκάμα προϊόντων
  • Αξιόπιστη κατασκευή
  • Εύκολη συντήρηση
  • Οικονομία στα καύσιμα
  • Πλήρης τεχνική υποστήριξη
  • Εγγύηση μακροχρόνιας απόδοσης
Το e-line ήρθε για να μείνει!
Ο ατομικός λέβητας συμπύκνωσης καυσαερίων e line από την Thermostahl είναι το κατάλληλο προϊόν για την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας. Μπορεί να λειτουργήσει και σε συνδυασμό με ένα απλό καυστήρα πετρελαίου και παρέχει : 25% - 30% οικονομία στο καύσιμο, λειτουργία με μειωμένο θόρυβο, μηδενικές απώλειες στο περιβάλλον, πλήρη συμπύκνωση καυσαερίων, καλύτερη απόδοση. 

Για περισσότερες πληροφορίοες σχετικά με την ENERGY THERMOSTAHL πατήστε εδώ.