Η LG Electronics (LG) είναι έτοιμη να αποκαλύψει το τελευταίο της κλιματιστικό ARTCOOL Gallery στην CES 2023.

Η LG Electronics (LG) είναι έτοιμη να αποκαλύψει το τελευταίο της κλιματιστικό ARTCOOL Gallery στην CES 2023.

LG: Ολοκληρωμένη άνεση & κομψότητα με το νέο ARTCOOL™ GALLERY στη CES 2023

1.268 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με κομψό σχεδιασμό, εξατομικευμένο περιεχόμενο και τον διάσημο DUAL Inverter της LG, το νέο οικιακό κλιματιστικό δημιουργεί ένα κομψό και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Η LG Electronics (LG) είναι έτοιμη να αποκαλύψει το τελευταίο της κλιματιστικό ARTCOOL Gallery στην CES 2023. Διαθέτοντας οθόνη LCD 27 ιντσών και τις αναβαθμισμένες επιλογές της LG, το νέο μοντέλο μπορεί να εμφανίζει εξατομικευμένο περιεχόμενο που ταιριάζει σε κάθε εποχή ή να ανανεώσει άμεσα το δωμάτιο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LG ThinQ. Παρέχει επίσης ενεργειακά αποδοτική ψύξη και θέρμανση με τον DUAL Inverter Compressor™ της LG και την έμμεση ροή αέρα 3 κατευθύνσεων, πιο υγιεινή απόδοση με το AI Dry™ και προσφέρει μια ποικιλία φιλικών προς τον χρήστη λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης μιας διαισθητικής εφαρμογής για κινητά.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Προβάλλοντας αποκλειστικό περιεχόμενο σε μια φωτεινή οθόνη LCD που περιβάλλεται από ένα απλό, αλλά εκλεπτυσμένο πλαίσιο, το Gallery ARTCOOL δίνει την εντύπωση ενός έργου τέχνης σε πίνακα αντί για ένα προηγμένο κλιματιστικό LG. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ThinQ, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια γκάμα, που συνεχώς ανανεώνεται, πανέμορφων, στατικών και κινούμενων εικόνων, ή να επιλέξουν αγαπημένες οικογενειακές φωτογραφίες και να εμφανίσουν κάτι νέο όποτε θέλουν μια αλλαγή. Το νέο μοντέλο διαθέτει εύκολη διαχείριση, χρησιμοποιώντας το έξυπνο τηλεχειριστήριο που διατίθεται με την αγορά ή μέσω μιας εφαρμογής για κινητά1 που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ρυθμίσεις και λειτουργίες και να παρακολουθούν την κατάσταση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο, από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Εξοπλισμένο με τον συμπιεστή DUAL Inverter της εταιρείας, το νέο ARTCOOL Gallery παρέχει ενεργειακά αποδοτική ψύξη, χρησιμοποιώντας έως και 70 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό οικιακό κλιματιστικό2. Η ροή αέρα 3 κατευθύνσεων του νέου μοντέλου παρέχει έμμεσες ροές αέρα, κατάλληλες για το χώρο. Το τελευταίο μοντέλο ARTCOOL Gallery της LG συμβάλλει επίσης στη δημιουργία ενός εσωτερικού περιβάλλοντος που είναι τόσο ήσυχο όσο και άνετο, καθώς λειτουργεί σε επίπεδα θορύβου μόλις 20 ντεσιμπέλ και κλείνει το "κρυφό" κάτω πτερύγιο του σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ώστε να μην ενοχλεί ή διαταράσσει την ανάπαυση των χρηστών3.

Επιπλέον, το εκπληκτικό ARTCOOL Gallery παρέχει ευχάριστη, φρέσκια ροή αέρα χάρη στη λειτουργία AI Dry της LG. Ορίζοντας αυτόματα το βέλτιστο χρόνο στεγνώματος με βάση το χρόνο και το πρόγραμμα λειτουργίας, το AI Dry απομακρύνει αποτελεσματικά την υγρασία που έχει σχηματιστεί στο εσωτερικό του κλιματιστικού. Επιπλέον, το νέο μοντέλο διαθέτει μια κάτω σχάρα που μπορεί εύκολα να αποσπαστεί και να καθαριστεί4  και ένα κάλυμμα που βοηθά στην ευκολότερη εγκατάσταση.

«Προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και εικαστικές επιλογές που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις εποχές, το τελευταίο μας κλιματιστικό ARTCOOL Gallery προσφέρει άνεση και κομψότητα όλο το χρόνο», δήλωσε ο LyuJae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance& Air Solution Company. «Με τον μοναδικό συνδυασμό εξατομικευμένου περιεχομένου και τεχνολογιών αιχμής, η καινοτόμος, νέα λύση κλιματισμού της LG έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους καταναλωτές να έχουν μια καλύτερη ζωή στο σπίτι».

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG (#15501, Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας) στη CES 2023 από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου μπορούν να δουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του νέου κλιματιστικού ARTCOOL Gallery.

Δείτε περισσότερα στο www.lg.com/gr και το www.lg.com/gr/business
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »