Κrannich Solar και Huawei αναπτύσσουν το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών τους. Προτείνουν και υλοποιούν τις καταλληλότερες εφαρμογές φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Κrannich Solar και Huawei αναπτύσσουν το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών τους. Προτείνουν και υλοποιούν τις καταλληλότερες εφαρμογές φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Krannich Solar: Τιμήθηκε ως Gold Partner της Huawei στο SKE Installer Event

1.168 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Νέα επιβεβαίωση της δυναμικής της Krannich Solar αποτελεί η βράβευσή της ως Gold Partner από τη διεθνούς φήμης κατασκευάστρια εταιρεία μετατροπέων ρεύματος Huawei κατά τη διάρκεια του «SKE Installer Event». 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Huawei Digital Power Greece στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και διεξήχθη στις 3 Νοεμβρίου. 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η βράβευση της Krannich Solar ως Gold Partner αποτελεί μια σπουδαία αναγνώριση και έρχεται να συμπληρώσει την πολυετή πορεία διακρίσεων της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αλέξανδρος Αθανασίου, Γενικός Διευθυντής της Krannich Solar στην Ελλάδα, «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που βρισκόμαστε μεταξύ των επιλεγμένων κορυφαίων συνεργατών της Huawei, τους οποίους τιμά με τα βραβεία της. Η διάκριση αυτή εκφράζει την έμπρακτη επιβεβαίωση μιας δυνατής συνεργασίας και αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τη Huawei, προς όφελος των συνεργατών μας».

Η Huawei δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ενέργειας και προσφέρει πλήρως ψηφιοποιημένες έξυπνες λύσεις Smart PV Solution, οι οποίες θέτουν τα θεμέλια ώστε η ηλιακή ενέργεια μελλοντικά να αποτελέσει την κύρια πηγή ενέργειας.

Βασικός στόχος της Κrannich Solar και της Huawei είναι η συνεχής ανάπτυξη του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών τους, οι οποίοι με διαρκή εκπαίδευση μέσω οργανωμένων σεμιναρίων θα δύνανται να προτείνουν και να υλοποιούν τις καταλληλότερες εφαρμογές φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Σχετικά με την Krannich Solar:

Η Krannich Solar με τη δυναμική της παρουσία από το 1995 στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους που παρέχουν επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό και αξιόπιστο προμηθευτή για κάθε επαγγελματία.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδρυση 29 υποκαταστημάτων σε 29 χώρες όπου σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 800 έμπειρα στελέχη.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, με την Krannich Solar να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προμηθεύσει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της με φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 12GWp.

Επικοινωνία: e-mail: [email protected]

Krannich Solar (Αθήνα)           Krannich Solar (Θεσσαλονίκη)
Λεωφ. Συγγρού 336                    Σταδίου 40
Τ.Κ. 17673 Καλλιθέα                   Τ.Κ. 57009 Καλοχώρι
Τηλ.: 210 9531040                      Τηλ.: 2310 751960

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »