Κορυφαία συστήματα φυτεμένου δώματος

2.842 επισκέψεις στο άρθρο

ESHA OXYGEN, το κορυφαίο σύστημα φυτεμένου δώματος, αποτέλεσμα της δυναμικής και επιτυχημένης συνεργασίας της ESHA και της Nophadrain ήρθε να κατακτήσει την ελληνική αγορά.

ESHA OXYGEN, το κορυφαίο σύστημα φυτεμένου δώματος, αποτέλεσμα της δυναμικής και επιτυχημένης συνεργασίας της ESHA (Ελληνική Βιομηχανία που έχει ταυτίσει το όνομά της με την έννοια της ποιοτικής στεγανοποίησης στην Ευρωπαϊκή αγορά) και της Nophadrain (Ολλανδική εταιρία με τα πλέον καινοτόμα συστήματα αποστράγγισης) ήρθε να κατακτήσει την ελληνική αγορά.
Μοντέρνα υλικά νέας τεχνολογίας με πολλές ταυτόχρονες λειτουργίες σχεδιασμένα σύμφωνα με τις Γερμανικές προδιαγραφές FLL με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις CE, ISO9001.
  • Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του συστήματος είναι η στεγανοποίηση, η οποία επιτυγχάνεται με διπλή στρώση ασφαλτικών αντιριζικών στεγανωτικών μεμβρανών ESHA GUM Antiroot ή ESHA DIEN Antiroot, από τροποποιημένη άσφαλτο, με εσωτερικό οπλισμό πολυεστερικό ύφασμα υψηλών μηχανικών αντοχών και άνω και κάτω επικάλυψη φιλμ πολυαιθυλενίου.
 
  • Η τεχνολογία φυτεμένων δωμάτων της Nophadrain καταργεί το παραδοσιακό χαλίκι ως μέσο αποστράγγισης και προτείνει πολυστρωματικά αποστραγγιστικά φύλλα ND4+1H,ND5+1 και ND6+1. Τα προϊόντα αυτά συνδυάζουν τις στρώσεις διήθησης, αποστράγγισης και διαχωρισμού-προστασίας σε ένα προϊόν, εξαιρετικά ελαφρύ, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Κάτω από το αποστραγγιστικό φύλλο τοποθετείται η μεμβράνη ESHA PROTECT, η οποία προστατεύει τη στεγανωτική μεμβράνη από μηχανικές καταπονήσεις κατά την κατασκευή και τη συντήρηση του κήπου.
 
  • Μια ειδικά σχεδιασμένη πλάκα υδρόφιλου πετροβάμβακα (NDWSM-50) τοποθετείται κάτω από το κηπευτικό χώμα και λειτουργεί ως δεξαμενή αποθήκευσης νερού, (40L/m2) αποθηκεύοντας το νερό της βροχής ή του ποτίσματος και το αποδίδει στη συνέχεια στα φυτά με φυσικό τρόπο, μέσω τριχοειδούς αναρρίχησης (όπου απαιτείται).
 
  • Τέλος τα εγκεκριμένα υποστρώματα φύτευσης Esha Oxygen GM Intensive & Extensive είναι ελαφριά, δεν επιβαρύνουν την κατασκευή, αποτελούνται από ειδικά μείγματα ανόργανων υλικών με προσθήκη μετάλλων και ιχνοστοιχείων βοηθώντας τόσο στη γρήγορη αποστράγγιση, όσο και στην ταχεία ανάπτυξη των φυτών.
Το σύστημα πλαισιώνεται από διάφορα βοηθητικά προϊόντα όπως υδρορροές, θυρίδες επίσκεψης, διαχωριστικά τεμάχια για περιοχές μη φύτευσης κλπ.
 
Για μελέτες, σχέδια, κατασκευαστικές  λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα της ESHA.
T:2105518700.
Email:  [email protected]
www.esha.gr