Toyotomi KURO ALL DC INVERTER

Toyotomi KURO ALL DC INVERTER

    Toyotomi KURO ALL DC INVERTER, υψηλή απόδοση & εξοικονόμηση ενέργειας, πολλαπλές λειτουργίες!

    16.149 επισκέψεις στο άρθρο (01/04/2024)
    Σχολιάστε

    Η σειρά KURO ALL DC INVERTER της Toyotomi, βασισμένη στα πρότυπα του ιαπωνικού σχεδιασμού, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και υψηλές ενεργειακές κλάσεις Α+++ σε θέρμανση και ψύξη. Οι εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και τις πολλαπλές λειτουργίες που διαθέτει, εξασφαλίζουν ένα κλιματιστικό νέας εποχής.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »

    Τεχνολογική Υπεροχή TOYOTOMI

    Όλες οι σειρές κλιματισμού περιέχουν:


    -WiFi (προεγκατεστημένο)
    -Οικολογικό ψυκτικό υγρό R32
    -Απόλυτο σύστημα καθαρισμού

    Toyotomi smartClima!

    Διαχειριστείτε παραπάνω από μια συσκευές από απόσταση, μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση.

    Λειτουργία Voice Control!

    Ελέγξτε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας! Μιλήστε του και αυτό θα ανταποκριθεί στις εντολές σας μέσω των Voice assistants! Τώρα το κλιματιστικό σας είναι μέρος του smart home και η χρήση του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

    Ψυκτικό μέσο R32!

    Η Τoyotomi, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά KURO στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Το R32 δεν χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, συμπληρώνεται άμεσα και απόλυτα καθώς δεν αποτελεί μείγμα και είναι απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση διαρροής στο περιβάλλον.

    Λειτουργία WI-FI!

    Σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας. Υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης με ενσύρματο χειριστήριο. Διατηρείτε την ιδανική κατεύθυνση του αέρα στο χώρο σας κατά την επανεκκίνηση του κλιματιστικού σας. Έχει λειτουργία I SENSE, δηλαδή έναν έξυπνο αισθητήρα στο χειριστήριο, για ιδανική θερμοκρασία όπου κι αν βρίσκεστε.

    Με τη λειτουργία έξυπνης εκκίνησης (SMOOTH START) έχετε extra προστασία του ηλεκτρικού πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με τη λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.

    Σελίδα 1Κλιματιστικά που παίρνουν 3Α στην οικονομική θέρμανση-ψύξη!
    Σελίδα 2Toyotomi KURO ALL DC INVERTER, υψηλή απόδοση & εξοικονόμηση ενέργειας, πολλαπλές λειτουργίες!
    Σελίδα 3Bosch Climate 5000i, αντιδιαβρωτική προστασία & άριστη ποιότητα αέρα!