2 προτάσεις για inverter κλιματιστικά νέας γενιάς για θέρμανση/ψύξη από 2 δυνατά brands του χώρου.

2 προτάσεις για inverter κλιματιστικά νέας γενιάς για θέρμανση/ψύξη από 2 δυνατά brands του χώρου.

Κλιματιστικά που παίρνουν 3 Α στην οικονομική θέρμανση!

Διαβάστηκε από 5161 αναγνώστες -

Υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ κλιματιστικά για οικονομική θέρμανση και ψύξη. Ιnverters  νέας γενιάς με χαμηλή κατανάλωση και αθόρυβη λειτουργία. Με αντιδιαβρωτική προστασία για να τα έχεις πολλά χρόνια. Με ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού για αποφυγή σκόνης & μούχλας.

Σχολιάστε

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καταναλωτών στην Ελλάδα εμπιστεύεται για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού ένα κλιματιστικό νέας γενιάς, δίνοντας προτεραιότητα στα πολύ σημαντικά κριτήρια της εξοικονόμησης και της αισθητικής.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θέρμανση με κλιματιστικό σε άλλο επίπεδο! Toyotomi VS Bosch!

- Υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ σε θέρμανση/ψύξη
- Ιnverters  νέας γενιάς, χαμηλή κατανάλωση & αθόρυβα
- Με αντιδιαβρωτική προστασία για πολλά χρόνια
- Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού για αποφυγή σκόνης & μούχλας

Το στερεότυπο κλιματιστικό σημαίνει μόνο ψύξη, ανήκει στο παρελθόν!

Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια πολλοί καταναλωτές έχουν αφήσει πίσω τους το στερεότυπο που συνοψίζεται στη φράση «κλιματιστικό σημαίνει καλοκαίρι, δηλαδή ψύξη» και εμπιστεύονται το κλιματιστικό τους και για τη θέρμανσή τους. Έχουμε γράψει, σχετικό άρθρο για το πόσο οικονομική λύση είναι (διάβασε περισσότερα εδώ), αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η συντήρηση για την εναλλαγή από ψύξη σε θέρμανση (διάβασε περισσότερα εδώ).

Inverter, τεχνολογία που κάνει οικονομικό το κλιματιστικό σου & στη θέρμανση!

Η τεχνολογία inverter νέας γενιάς έχει βοηθήσει πάρα πολύ στον τομέα της μεγάλης απόδοσης των κλιματιστικών, μα και στην οικονομική λειτουργία τους. Χωρίς να μπλέκουμε με τεχνικούς όρους που πολλές φορές μπερδεύουν τα πράγματα, θα πούμε με απλά λόγια το τι κάνει ένα inverter κλιματιστικό, δηλαδή το «ζουμί». Ένα inverter τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται μεγάλη απόδοση και το χειμώνα με οικονομική κατανάλωση, σε σχέση με ένα παλιό κλασικό κλιματιστικό, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερες βλάβες (λιγότερα έξοδα συντήρησης) & αθόρυβη λειτουργία. Πέρα από όλα αυτά όμως που είναι τα πιο σημαντικά, τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας είναι και υψηλής αισθητικής, δηλαδή ομορφαίνουν το σπίτι. Έχουν όλο το πακέτο. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος; Το μόνο που μένει είναι το brand που θα επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ο ρόλος των «BTUs» στην οικονομική κατανάλωση!

Το BTU είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ώστε να γνωρίζεις τι κλιματιστικό θα πάρεις, ανάλογα με το χώρο (τετραγωνικά) που θέλεις να καλύψεις.

Τον όρο BTU (British Thermal Unit) τον ακούς συχνά στα κλιματιστικά και έχει να κάνει με την ισχύ του μηχανήματος. Με απλά λόγια, ποσότητα θερμότητας (ενέργειας) ανά ώρα, που είτε μπορεί να απορροφήσει το κλιματιστικό μας σε λειτουργία ψύξης, είτε να εκλύσει σε λειτουργία θέρμανσης.

Με ακόμα πιο απλά λόγια, απαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών μας, θα πούμε ό,τι με ένα «δωδεκάρι» (12.000 BTU), μπορούμε άνετα να καλύψουμε χώρο ως 25 τ.μ. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε γιατί πολλοί κάνουν το συχνό λάθος της αγνόησης των τετραγωνικών.

Ναι, μπορείς, αν θέλεις, να χρησιμοποιήσεις ένα μικρότερο κλιματιστικό για μεγαλύτερο χώρο, αλλά θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ό,τι θα έχεις μεγάλη κατανάλωση, δηλαδή μεγαλύτερο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, περισσότερες φθορές, δηλαδή πολλά έξοδα συντήρησης και βέβαια όχι το επιθυμητό επίπεδο θέρμανσης. Αυτό συμβαίνει, γιατί πολύ απλά το μικρότερο κλιματιστικό θα «ζορίζεται», δουλεύοντας στο φουλ. Η επιλογή βέβαια είναι πάντα στο χέρι σου και εσύ αποφασίζεις.

2 προτάσεις για κλιματιστικά νέας γενιάς από 2 δυνατά brands!

Η ομάδα του 4green.gr, έψαξε και εντόπισε 2 σειρές inverters κλιματιστικών νέας γενιάς από 2 πολύ δυνατές εταιρείες που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και τα προϊόντα τους είναι διεθνώς αναγνωρισμένα!

Σειρά KURO ALL DC INVERTER της Toyotomi από την Γ.Ε. Δημητρίου Α.Ε.Ε. και σειρά Climate 5000i από την Bosch. Ιαπωνική VS γερμανική τεχνολογία. Ποια κερδίζει κατά τη γνώμη σου; Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά τους.

Toyotomi KURO ALL DC INVERTER, υψηλή απόδοση & εξοικονόμηση ενέργειας, πολλαπλές λειτουργίες!

Toyotomi KURO ALL DC INVERTER

Toyotomi KURO ALL DC INVERTER

  Η σειρά KURO ALL DC INVERTER της Toyotomi, βασισμένη στα πρότυπα του ιαπωνικού σχεδιασμού, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και υψηλές ενεργειακές κλάσεις Α+++ σε θέρμανση και ψύξη. Οι εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και τις πολλαπλές λειτουργίες που διαθέτει, εξασφαλίζουν ένα κλιματιστικό νέας εποχής.

  Τεχνολογική Υπεροχή TOYOTOMI

  Όλες οι σειρές κλιματισμού περιέχουν:


  -WiFi (προεγκατεστημένο)
  -Οικολογικό ψυκτικό υγρό R32
  -Απόλυτο σύστημα καθαρισμού

  Toyotomi smartClima!

  Διαχειριστείτε παραπάνω από μια συσκευές από απόσταση, μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση.

  Λειτουργία Voice Control!

  Ελέγξτε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας! Μιλήστε του και αυτό θα ανταποκριθεί στις εντολές σας μέσω των Voice assistants! Τώρα το κλιματιστικό σας είναι μέρος του smart home και η χρήση του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

  Ψυκτικό μέσο R32!

  Η Τoyotomi, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά KURO στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Το R32 δεν χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, συμπληρώνεται άμεσα και απόλυτα καθώς δεν αποτελεί μείγμα και είναι απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση διαρροής στο περιβάλλον.

  Λειτουργία WI-FI!

  Σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας. Υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης με ενσύρματο χειριστήριο. Διατηρείτε την ιδανική κατεύθυνση του αέρα στο χώρο σας κατά την επανεκκίνηση του κλιματιστικού σας. Έχει λειτουργία I SENSE, δηλαδή έναν έξυπνο αισθητήρα στο χειριστήριο, για ιδανική θερμοκρασία όπου κι αν βρίσκεστε.

  Με τη λειτουργία έξυπνης εκκίνησης (SMOOTH START) έχετε extra προστασία του ηλεκτρικού πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με τη λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.

  Bosch Climate 5000i, αντιδιαβρωτική προστασία & άριστη ποιότητα αέρα!

  Bosch Climate 5000i

  Bosch Climate 5000i

   Με τη σειρά Climate 5000i της Bosch εξασφαλίζετε ενεργειακή κλάση Α+++ σε θέρμανση (θερμή ζώνη) και ψύξη.  Δημιουργείτε γρήγορα την επιθυμητή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Η τεχνολογία αντιδιαβρωτικής προστασίας εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής. Παράλληλα, απολαμβάνετε την ενσωματωμένη τεχνολογία καθαρισμού για την αποφυγή μούχλας και συσσώρευσης σκόνης ή ρύπων στη συσκευή.

   Εύκολη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας!

   Με τη λειτουργία Εco-Mode εξοικονομείτε χρήματα, ενώ χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σας!

   Ποιότητα αέρα σε άριστο επίπεδο χωρίς οσμές και σωματίδια!

   Τα φίλτρα cold catalyst, biofilter και φίλτρα υψηλής πυκνότητας σε συνδυασμό με την τεχνολογία ιονιστή, εξασφαλίζουν ότι τα βακτήρια, η μούχλα, ιοί και άλλα επιβλαβή σωματίδια στον αέρα εξαλείφονται, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε φρέσκο, καθαρό αέρα. Με τη λειτουργία περιστροφής 3D, η έξοδος του αέρα κινείται αυτόματα, για να κατευθύνει τη ροή του αέρα σε κάθε γωνία του δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι μια άνετη ατμόσφαιρα στο χώρο.

   Πάντοτε συνδεδεμένοι με το κλιματιστικό σας!

   Με την εφαρμογή (App) HomeCom Easy μπορείτε να προσαρμόσετε τις σημαντικότερες ρυθμίσεις (Πενταετής υποστήριξη αναβάθμισης για τη συσκευή Gateway, που απαιτείται για τον χειρισμό του κλιματιστικού μέσω της εφαρμογής (App)).

   Τι προσφέρει η εφαρμογή BoschHomeCom Easy!

   Με την εφαρμογή HomeCom Easy μπορείτε να προσαρμόσετε τις σημαντικότερες ρυθμίσεις τoυ κλιματιστικού σας μέσω του κινητού, όπου και εάν βρίσκεστε. Επιλέξτε τον τρόπο λειτουργίας που προτιμάτε, προσαρμόστε την θερμοκρασία και την ροή του αέρα, με ταυτόχρονα πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας της συσκευής σας!

   Τα χαρακτηριστικά του με μία ματιά!

   • Follow Me λειτουργία
   • Sleep Mode
   • Silent Mode
   • Λειτουργία περιστροφής 3D
   • Wind Avoid Me λειτουργία
   • Turbo Mode
   • Anti-cold Air
   • Wi-fi ready
   • Oθόνη LED
   • Διάγνωση σφαλμάτων
   • Αυτόματη επανεκκίνηση
   • Φίλτρο υψηλής πυκνότητας
   • Φίλτρο Cold Catalyst
   • Βιοφίλτρο
   • Ιονιστής
   • Λειτουργία I-clean
   • ECO mode
   • Λειτουργία αναμονής 1kW
   • Εύρος λειτουργίας από -15°C έως 50°C
   • Λειτουργία απόψυξης
   • Πιστοποίηση Eurovent

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »

   Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
   Σχολιάστε