Κλιματιστικά που παίρνουν 3Α στην οικονομική θέρμανση-ψύξη!

Κλιματιστικά που παίρνουν 3Α στην οικονομική θέρμανση-ψύξη!

  • Κλιματιστικά που παίρνουν 3Α στην οικονομική θέρμανση-ψύξη!
  • Κλιματιστικά που παίρνουν 3Α στην οικονομική θέρμανση-ψύξη!

Κλιματιστικά που παίρνουν 3Α στην οικονομική θέρμανση-ψύξη!

15.253 επισκέψεις στο άρθρο (01/04/2024)
Σχολιάστε

- Υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ κλιματιστικά για οικονομική θέρμανση & ψύξη
- Ιnverters νέας γενιάς με χαμηλή κατανάλωση και αθόρυβη λειτουργία
- Με αντιδιαβρωτική προστασία για να τα έχεις πολλά χρόνια
- Με ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού για αποφυγή σκόνης & μούχλας

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καταναλωτών στην Ελλάδα εμπιστεύεται για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού ένα κλιματιστικό νέας γενιάς, δίνοντας προτεραιότητα στα πολύ σημαντικά κριτήρια της εξοικονόμησης και της αισθητικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θέρμανση με κλιματιστικό σε άλλο επίπεδο! Toyotomi VS Bosch!

- Υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ σε θέρμανση/ψύξη
- Ιnverters  νέας γενιάς, χαμηλή κατανάλωση & αθόρυβα
- Με αντιδιαβρωτική προστασία για πολλά χρόνια
- Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού για αποφυγή σκόνης & μούχλας

Το στερεότυπο κλιματιστικό σημαίνει μόνο ψύξη, ανήκει στο παρελθόν!

Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια πολλοί καταναλωτές έχουν αφήσει πίσω τους το στερεότυπο που συνοψίζεται στη φράση «κλιματιστικό σημαίνει καλοκαίρι, δηλαδή ψύξη» και εμπιστεύονται το κλιματιστικό τους και για τη θέρμανσή τους. Έχουμε γράψει, σχετικό άρθρο για το πόσο οικονομική λύση είναι (διάβασε περισσότερα εδώ), αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η συντήρηση για την εναλλαγή από ψύξη σε θέρμανση (διάβασε περισσότερα εδώ).

Inverter, τεχνολογία που κάνει οικονομικό το κλιματιστικό σου & στη θέρμανση!

Η τεχνολογία inverter νέας γενιάς έχει βοηθήσει πάρα πολύ στον τομέα της μεγάλης απόδοσης των κλιματιστικών, μα και στην οικονομική λειτουργία τους. Χωρίς να μπλέκουμε με τεχνικούς όρους που πολλές φορές μπερδεύουν τα πράγματα, θα πούμε με απλά λόγια το τι κάνει ένα inverter κλιματιστικό, δηλαδή το «ζουμί». Ένα inverter τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται μεγάλη απόδοση και το χειμώνα με οικονομική κατανάλωση, σε σχέση με ένα παλιό κλασικό κλιματιστικό, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερες βλάβες (λιγότερα έξοδα συντήρησης) & αθόρυβη λειτουργία. Πέρα από όλα αυτά όμως που είναι τα πιο σημαντικά, τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας είναι και υψηλής αισθητικής, δηλαδή ομορφαίνουν το σπίτι. Έχουν όλο το πακέτο. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος; Το μόνο που μένει είναι το brand που θα επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ο ρόλος των «BTUs» στην οικονομική κατανάλωση!

Το BTU είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ώστε να γνωρίζεις τι κλιματιστικό θα πάρεις, ανάλογα με το χώρο (τετραγωνικά) που θέλεις να καλύψεις.

Τον όρο BTU (British Thermal Unit) τον ακούς συχνά στα κλιματιστικά και έχει να κάνει με την ισχύ του μηχανήματος. Με απλά λόγια, ποσότητα θερμότητας (ενέργειας) ανά ώρα, που είτε μπορεί να απορροφήσει το κλιματιστικό μας σε λειτουργία ψύξης, είτε να εκλύσει σε λειτουργία θέρμανσης.

Με ακόμα πιο απλά λόγια, απαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών μας, θα πούμε ό,τι με ένα «δωδεκάρι» (12.000 BTU), μπορούμε άνετα να καλύψουμε χώρο ως 25 τ.μ. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε γιατί πολλοί κάνουν το συχνό λάθος της αγνόησης των τετραγωνικών.

Ναι, μπορείς, αν θέλεις, να χρησιμοποιήσεις ένα μικρότερο κλιματιστικό για μεγαλύτερο χώρο, αλλά θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ό,τι θα έχεις μεγάλη κατανάλωση, δηλαδή μεγαλύτερο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, περισσότερες φθορές, δηλαδή πολλά έξοδα συντήρησης και βέβαια όχι το επιθυμητό επίπεδο θέρμανσης. Αυτό συμβαίνει, γιατί πολύ απλά το μικρότερο κλιματιστικό θα «ζορίζεται», δουλεύοντας στο φουλ. Η επιλογή βέβαια είναι πάντα στο χέρι σου και εσύ αποφασίζεις.

2 προτάσεις για κλιματιστικά νέας γενιάς από 2 δυνατά brands!

Η ομάδα του 4green.gr, έψαξε και εντόπισε 2 σειρές inverters κλιματιστικών νέας γενιάς από 2 πολύ δυνατές εταιρείες που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και τα προϊόντα τους είναι διεθνώς αναγνωρισμένα!

Σειρά KURO ALL DC INVERTER της Toyotomi από την Γ.Ε. Δημητρίου Α.Ε.Ε. και σειρά Climate 5000i από την Bosch. Ιαπωνική VS γερμανική τεχνολογία. Ποια κερδίζει κατά τη γνώμη σου; Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά τους.

Σελίδα 2Toyotomi KURO ALL DC INVERTER, υψηλή απόδοση & εξοικονόμηση ενέργειας, πολλαπλές λειτουργίες!
Σελίδα 3Bosch Climate 5000i, αντιδιαβρωτική προστασία & άριστη ποιότητα αέρα!