Huawei Technical White Paper: Smart I-V Curve Diagnosis

1.622 επισκέψεις στο άρθρο

Η Huawei συνεργάστηκε με τον κορυφαίο οργανισμό δοκιμών και πιστοποίησης, το China General Certification Center και παρέχει το Technical White Paper αναφορικά με το String PV Smart I-V Curve Diagnosis ώστε να βοηθήσει τον κλάδο να κατανοήσει καλύτερα την ηλεκτρονική σάρωση I-V.

Μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση συνήθως διαθέτει μεγάλο αριθμό φωτοβολταϊκών πλαισίων τοποθετημένα σε μεγάλη έκταση γης. Ενδέχεται να προκύψουν διάφοροι τύποι βλαβών σε διαφορετικές τοποθεσίες σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Η αποτελεσματική, ταχεία και με ακρίβεια ανίχνευση και αντιμετώπιση τέτοιων βλαβών κατά τη λειτουργία της εγκατάστασης είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις για τις υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης (Ο & Μ)  της εγκατάστασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Huawei συνεργάστηκε με τον κορυφαίο οργανισμό δοκιμών και πιστοποίησης, το China General Certification Center (CGC) και παρέχει το Technical White Paper αναφορικά με το String PV Smart I-V Curve Diagnosis ώστε να βοηθήσει τον κλάδο να κατανοήσει καλύτερα την ηλεκτρονική σάρωση I-V και την έξυπνη τεχνολογία διάγνωσης. Το White Paper περιγράφει λεπτομερώς το υπόβαθρο ανάπτυξης, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απόδοση των υφιστάμενων τεχνολογιών για σάρωση I-V και έξυπνη διάγνωση, με τους παρακάτω στόχους:

(1)        Παρέχεται αναφορά για εταιρείες ανάπτυξης φωτοβολταϊκών σταθμών και άλλα συμβαλλόμενα μέρη ώστε να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν με ακρίβεια τη λειτουργία Smart I-V Curve Diagnosis.

(2)        Παρέχεται μια βάση για τις επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ή εφαρμόζουν την τεχνολογία με στόχο να βελτιστοποιήσουν τη δική τους τεχνολογία με βάση τις τρέχουσες τάσεις και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις εφαρμογής.

Μάθετε περισσότερα