Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι το μέλλον για μία οικονομική και οικολογική ηλεκτρική ενέργεια για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι το μέλλον για μία οικονομική και οικολογική ηλεκτρική ενέργεια για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Ηλεκτρικό Ρεύμα, 100% «πράσινο» & οικονομικό

2.262 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ψάχνεσαι για μια καλύτερη τιμή σε ηλεκτρικό ρεύμα για το σπίτι ή την επιχείρηση; Θέλεις να είναι και 100% «πράσινο» δηλαδή να παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, να είναι «καθαρό» & πιο οικονομικό; Σας παρουσιάζουμε 1 eco & eco λύση της We Energy.

Ιδιαίτερα τώρα περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές, λόγω και της ενεργειακής κρίσης, προσπαθούν να βρουν την καλύτερη & οικονομικότερη προσφορά για ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει η λύση και προέρχεται από 100% «πράσινες» πηγές, όπως αυτές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), οι οποίες είναι το μέλλον στην ενέργεια. Προσφορές από τους παρόχους ενέργειας υπάρχουν, αρκεί να ψάξεις να τις βρεις. Βρήκαμε 1 που ξεχωρίζει και σας την παρουσιάζουμε σήμερα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ηλεκτρικό Ρεύμα, 100% eco & eco («πράσινο» & οικονομικό)
  • «Πράσινο» ρεύμα, συμφέρει και στο σπίτι & στην επιχείρηση
  • Οικονομικό & με μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα
  • Ενίσχυση green εταιρικού προφίλ & σεβασμός στο περιβάλλον
  • «Πράσινο» πιστοποιητικό με εγγύηση προέλευσης ενέργειας
Προσφορές υπάρχουν, αν ψάχνεις, βρίσκεις!

Προτάσεις υπάρχουν πολλές στην αγορά, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση. Όλες έχουν την δική τους αξία μα σίγουρα κάποιες κερδίζουν στη σύγκρισηΟι πάροχοι ενέργειας σχεδόν κάθε μήνα με ιδιαίτερη ευρηματικότητα προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).Το παλεύουν όσο μπορούν με εκπτώσεις και προνόμια, επιβραβεύοντας τη συνέπεια σε ό,τι αφορά την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού (που στις μέρες μας δεν είναι και αυτονόητο).

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι η λύση στην εξοικονόμηση!

Η συζήτηση για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) φουντώνει όλο και περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ό,τι παγκοσμίως οι επενδύσεις στις ΑΠΕ αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Αναλυτές μάλιστα επισημαίνουν ό,τι αν η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ ήταν μεγαλύτερη, τότε η ενεργειακή κρίση είτε δεν θα υπήρχε, είτε οι συνέπειες από αυτή θα επηρέαζαν ελάχιστα νοικοκυριά, επιχειρήσεις, μα και την παγκόσμια οικονομία. Η Ευρώπη στρέφεται προς τις ΑΠΕ με ακόμα μεγαλύτερη ένταση για περιορισμό των εξόδων θέρμανσης-ψύξης (διάβασε περισσότερα εδώ) μα και η Ισπανία πρόσφατα άρχισε να στρέφεται στα ηλιακά πάνελ, με σκοπό να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα έξοδα των καταναλωτών για το ηλεκτρικό ρεύμα (διάβασε περισσότερα εδώ).

Το 4green δεν σταματά να ψάχνει & να προτείνει λύσεις!

Η ενεργειακή κρίση, η οποία αναμένεται να κρατήσει πολύ καιρό, δεν θέλει πανικό. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Πιστεύουμε ό,τι τα προβλήματα θέλουν λύσεις και μέχρι αυτές να βρεθούν στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, ώστε να περιορίσουμε την εισβολή στην τσέπη μας.

1 πρόταση για 100% «πράσινη» & οικονομική ηλεκτρική ενέργεια!

Μετά από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα socialmedia του 4green.gr, ειδικά μετά από το άνοιγμα φακέλων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα 1 ολοκληρωμένη λύση για «πράσινο», οικονομικό ρεύμα, προερχόμενο 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ο ήλιος και ο άνεμος. Η πρόταση αυτή έρχεται από την We Energy. Πάμε να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά της.

We Energy, ρεύμα 100% από τον ήλιο & τον άνεμο!

«Πράσινο» ρεύμα για το σπίτι & την επιχείρηση από την We Energy.

«Πράσινο» ρεύμα για το σπίτι & την επιχείρηση από την We Energy.

    Η We Energy, είναι μία ελληνική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, προμήθειας πράσινων πιστοποιητικών, παροχής υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ) και μέλος του Ομίλου Eunice Energy Group.

    Είναι o μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα που είναι σε θέση να παρέχει επίσημη κρατική και εταιρική πιστοποίηση ότι η ενέργεια που προμηθεύονται όλοι οι πελάτες του προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές όπως ο ήλιος και ο άνεμος.

    Οι δραστηριότητες της We Energy!

    • Παροχή ηλεκτρικής ενέργειας με ανταγωνιστικά «πράσινα» τιμολόγια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα
    • Εισαγωγή και εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας
    • Παροχή υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ)
    • Παροχή πράσινων πιστοποιητικών και εγγυήσεων προέλευσης
    Η We Energy απευθύνεται σε όλους όσουν θέλουν να είναι μέρος ενός πράσινου κόσμου:
    • Επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα
    • Επιχειρήσεις των οποίων η οικολογική ευαισθησία βελτιώνει την εικόνα τους και αποτελεί επιχείρημα πώλησης προς το δικό τους κοινό
    • Ενεργειακές Κοινότητες για το σχεδιασμό και ανάπτυξη δράσεων
    • Φυσικά πρόσωπα με αυξημένη οικολογική συνείδηση
    Ο Όμιλος Eunice (We Energy), έχει σταθερό προσανατολισμό στην παραγωγή κι εφαρμογή ενέργειας που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές. Αναπτύσσει ισχυρές διεθνείς τεχνολογικές και επενδυτικές συμμαχίες και συνεργασίες ενώ διαθέτει επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή τεχνογνωσία, εξειδίκευση και τεχνική εμπειρία. Εξελίσσοντας κι εφαρμόζοντας καινοτομίες, ο όμιλος καθιερώνεται ως η ελληνική δύναμη εφαρμογής καθαρής, πράσινης ενέργειας στην καθημερινή ζωή.

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το »