Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα, είναι μία από τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις.

Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα, είναι μία από τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις.

Επένδυσε στη θερμομόνωση-Η λύση του Πετροβάμβακα

  • Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα, είναι μία από τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις.
  • Επένδυσε στη θερμομόνωση-Η λύση του Πετροβάμβακα

Επένδυσε στη θερμομόνωση-Η λύση του Πετροβάμβακα

28.475 επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2023)
Σχολιάστε

- Η εξωτερική θερμομόνωση θωρακίζει το κτίριο.
- Γλιτώνεις λεφτά για μια ζωή.
- Έχεις πυροπροστασία και ηχομόνωση.
- Δύο προτάσεις για εξωτερική θερμομόνωση

Η ενεργειακή κρίση δεν έχει τελειώσει. Η εισβολή στην τσέπη μας είναι γεγονός με την ακρίβεια των προϊόντων και υπηρεσιών. Μία μόνιμη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων είναι η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη, η οποία μάλιστα επιδοτείται από τα προγράμματα Εξοικονομώ (αυτή τη στιγμή αναμένονται τα καινούρια). 

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Ασφάλεια, άκαυστο υλικό µε µεγάλη πυραντίσταση, μέχρι και 120 λεπτά
  • Εξαιρετική ηχομόνωση με απορρόφηση όλων των εξωτερικών θορύβων
  • Αντοχή στις δονήσεις, στο χρόνο, σημαντική μείωση εξόδων συντήρησης
Η εξωτερική θερμομόνωση θωρακίζει το κτίριο

Η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη έχει 12 μυστικά εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων (διάβασε περισσότερα εδώ). Έχεις εξαιρετική μόνωση όλο το χρόνο και γλιτώνεις πολλά λεφτά για 1 ζωή. 
Οι ειδικοί της αγοράς έχουν 6 πολύ σημαντικά tips για την εξωτερική θερμομόνωση που πρέπει να προσέξεις και από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή με πετροβάμβακα!

Γλιτώνεις λεφτά για μια ζωή


Ο πετροβάμβακας είναι θερμομονωτικό υλικό που επιδεικνύει αντοχή στις δονήσεις, στο χρόνο, ενώ προσφέρει σημαντική μείωση εξόδων συντήρησης. Σε γενικές γραμμές η θερμομόνωση μειώνει τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης, καθώς καις λιγότερο πετρέλαιο, φυσικό αέριο/ καταναλώνεις λιγότερο ρεύμα. 

Έχεις πυροπροστασία και ηχομόνωση
Συνοπτικά:
  1. Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης έχει ως κύριο προσανατολισμό τη θερμική θωράκιση του κτιρίου. Κατά συνέπεια η προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων μέσα από τη μείωση του πάχους του θερμομονωτικού υλικού όχι μόνο δεν δημιουργεί οικονομικό όφελος, αλλά αντιθέτως υπονομεύει τον αρχικό σου σκοπό. Πράγματι, σε σχέση με το συνολικό κόστος του συστήματος το κόστος του θερμομονωτικού υλικού είναι το μικρότερο και μία μείωση του πάχους του συνήθως «εξοικονομεί» από το κόστος κατασκευής μόλις από 1-3 το πολύ ευρώ/τετραγωνικό μέτρο.
     
  2. Το σύστημα που θα επιλέξεις πρέπει να «αναπνέει»!
     
  3. Η επιλογή του θερμομονωτικού υλικού πρέπει να γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου. Για παράδειγμα, μία ιδιαίτερη ανάγκη για αυξημένη πυροπροστασία της τοιχοποιίας καθιστά αναγκαία την επιλογή του πετροβάμβακα.
     
  4. Για την επιλογή του πάχους του θερμομονωτικού υλικού είναι σημαντικό να γνωρίζεις τη κλιματική ζώνη στην οποία βρίσκεται το κτίριο.
     
  5. Οι εξοχές του κτιρίου (μαρκίζες, βεράντες, στηθαία κλπ) πρέπει επίσης να θερμομονώνονται για την αποφυγή θερμογεφυρών.
     
  6. Σε κάθε περίπτωση επίλεξε ένα πιστοποιημένο συνεργείο εφαρμογής ή ένα εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία που παράγει ή αντιπροσωπεύει το σύστημα που θα διαλέξεις για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων και κακοτεχνιών.
2 προτάσεις για θερμομόνωση με πετροβάμβακα! Vitex VS Fibran!

Η ομάδα του 4green.gr σας παρουσιάζει σήμερα 2 προτάσεις για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης με πετροβάμβακα από 2 πολύ δυνατά brandsτης αγοράς. Η μία πρόταση είναι το VitexTherm Mineral Wool (MW) από τη Vitex και η άλλη το FibranGeo Β-001 από τη Fibran. Πάμε να δούμε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και εσύ θα επιλέξεις ποιο από τα δύο καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Σελίδα 2VitexThermMW, πιστοποιημένη πυροστασία, αντοχή & ποιότητα!
Σελίδα 3FibranGeo, άριστη ποιότητα & συμπεριφορά σε υψηλές θερμοκρασίες, φωτιά!