Σπάσανε τα τηλέφωνα για το Εξοικονομώ!

5.398 επισκέψεις στο άρθρο

Χιλιάδες οι αναγνώστες του άρθρου μας σχετικά με τις εξελίξεις του ΝΕΟΥ προγράμματος για το «Εξοικονομώ κατ οίκον».

Χιλιάδες οι αναγνώστες του άρθρου μας σχετικά με τις εξελίξεις του ΝΕΟΥ προγράμματος για το «Εξοικονομώ κατ οίκον». Εκατοντάδες  από αυτούς μάς μπλόκαραν το τηλεφωνικό κέντρο στη προσπάθεια τους να μάθουν  πως μπορούν να επωφεληθούν ΑΜΕΣΑ της ΔΩΡΕΑΝ  επιδότησης των 18.000 ευρώ. `Αλλοι ζητούν πληροφορίες, άλλοι προσφορές, άλλοι ακόμα & μία … ενεργειακή επιθεώρηση  του σπιτιού τους !

Προφανώς ο ρόλος μας περιστρέφεται γύρω από την γρήγορη και αξιόπιστη ενημέρωση των χιλιάδων αναγνωστών μας. Γι αυτό και βρισκόμαστε σε συνεχές ρεπορτάζ για ΟΛΕΣ τις τελευταίες εξελίξεις !

Για προσφορές ή πληροφορίες (για Κουφώματα, θερμομονώσεις, ηλιακούς  κλπ) εκείνο που μπορούμε (και κάνουμε) είναι το να προωθούμε το τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου σε TOP επαγγελματίες της αγοράς (με τους οποίους το 4green έχει συνεργαστεί και γνωρίζει).
Ή αντίστροφα να δίνουμε εμείς τα τηλέφωνα αυτών των επαγγελματιών στο κοινό που αναζητά τις λύσεις που προσφέρουν.

Τέλος θυμίζουμε πως αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις γύρω από το «Εξοικονομώ» αρκεί να εγγραφείτε στο σχετικό μας Newsletter.

Ενώ αν θέλετε πληροφορίες για κάποια συγκεκριμένα προϊόντα (π.χ. Ηλιακούς, Κουφώματα κλπ)
μπορείτε να στείλετε 1 email στο prasinospiti@autotriti.gr
(στο οποίο θα σημειώνετε το τι θέλετε, το όνομα και τηλέφωνο ή email σας στο οποίο θα μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σας ο επαγγελματίας της αγοράς που μπορεί να καλύψει την δική σας ανάγκη).