Επένδυσε στον ήλιο!

1.983 επισκέψεις στο άρθρο

Αποφάσισε και επίλεξε τρόπο τώρα! Για ενεργειακή απεξάρτηση στην οικία, στην εργασία & στο δρόμο !

        Το  σημαντικότερο βήμα  για την  ενεργειακή αυτονομία  είναι η απόφαση μας για οριστική λύση στις ενεργειακές  ανάγκες μας, με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταικού συστήματος στην οικία ή στην εργασία μας, τώρα που η τεχνολογία διαθέτει επαρκώς ασφαλή ενεργειακά συστήματα  οικονομικά & ευέλικτα .

       Το επόμενο βήμα, είναι η επιλογή του τρόπου εφαρμογής της ενεργειακής αυτονομίας, όπου η  Ecopower  Ε.Π.Ε.  με τη μακροχρόνια εμπειρία στη μελέτη-εγκατάσταση συστημάτων Α.Π.Ε., σας προσφέρει με την τεχνογνωσία της την βέλτιστη επιλογή συστήματος για το κτίριο σας, λαμβάνοντας υπ` όψιν  τις ιδιαίτερες ενεργειακές απαιτήσεις σας. Ετσι, η επιλογή αυτόνομου συστήματος(off-grid)  ή  αυτοπαραγωγής (net-metering)  διασυνδεδεμένου με δίκτυο ΔΕΗ με σύμβαση Συμψηφισμού, είναι η προσαρμοσμένη στις ειδικές απαιτήσεις των χρηστών του κτιρίου & με σιγουριά η βέλτιστη.

    Η Ecopower Ε.Π.Ε.  σας πάει ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά στο μέλλον!!! Προσφέροντας σας ΣΗΜΕΡΑ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ  ΠΟΔΗΛΑΤΑ & SCOOTERS  για να κάνετε τις καθημερινές μετακινήσεις σας ΔΩΡΕΑΝ  ξεχνώντας καύσιμα, συντηρήσεις, τέλη κυκλοφορίας , ΚΤΕΟ, κ.ά. με τεχνική κάλυψη μετά την πώληση.

*Ρωτήστε μας για προσθαφαιρούμενες ηλιακές κατασκευές για φόρτιση των ηλεκτρικών δικύκλων .