Η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών νέας γενιάς είναι μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από την πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών νέας γενιάς είναι μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από την πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Ενεργειακά τζάμια, 2 προτάσεις υψηλής αισθητικής, αντοχής & οικονομίας!

4610 επισκέψεις στο άρθρο (07/11/2023)

Με τα ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς, μπορείς μέσα στην εποχή της ενεργειακής κρίσης, να έχεις περισσότερη άνεση, φως, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια, προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες και ενοχλητικούς ήχους, 365 μέρες τον χρόνο!

Σχολιάστε

Οι υαλοπίνακες, τα γνωστά σε όλες και όλους, τζάμια, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα κτίριο.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Η θερμομόνωση είναι η αρχή και το τέλος για εσένα που δεν θέλεις να έχεις απώλεια ενέργειας, αλλά και να μην αδειάζει –χωρίς λόγο- η τσέπη σου είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι. Η επιλογή τοποθέτησης ενεργειακών τζαμιών είναι value for money (που λέμε και στο χωριό) επιλογή, αν θέλεις να έχεις 4 φορές πιο δυνατή θερμομόνωση στο χώρο σου.

Ενεργειακά τζάμια, η άμεση, απλή & αποδοτική παρέμβαση ενεργειακής αναβάθμισης!
  • Θερμομόνωση 4 φορές πιο δυνατή, συγκριτικά με τα απλά
  • Γλιτώνεις πολλά λεφτά για θέρμανση/ψύξη (ως 7.400 kWh, κάθε χρόνο)
  • Δεν έχουν «όριο ηλικίας», δεν «ζητούν» για συντήρηση
  • Κάνεις απόσβεση σε 2-3 χρόνια
«Energy efficient glass» ή αλλιώς «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες»

Ο όρος «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες» χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια ως ελεύθερη  μετάφραση του όρου «Energy efficient glass» για να προσδιορίσει την κατηγορία εκείνη των υαλοπινάκων, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστικά τα οποία δυσχεραίνουν την μεταφορά της θερμότητας από την μία πλευρά στην άλλη, συντελώντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σε πρόσφατο άρθρο μας, είχαμε γράψει τα πάντα για τις αλήθειες και τους μύθους που αφορούν στα ενεργειακά τζάμια (διάβασε περισσότερα εδώ).

4 φορές καλύτερη θερμομόνωση από τα απλά!

Τα έξοδα για θέρμανση ή ψύξη (το καλοκαίρι) παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των low-e τζαμιών και από οικίες, αλλά και από επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων από τις απώλειες των κτιρίων. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες αποτελούν ένα «όπλο πρώτης γραμμής» στη μάχη αυτή. Δεν είναι τυχαίο ό,τι σε αυτή τη κατηγορία υαλοπινάκων εστιάζεται σήμερα το ενδιαφέρον, αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας τους.

Αντανακλούν τη βλαβερή για την υγεία υπεριώδη ακτινοβολία!

Οι πολυστρωματικοί (laminated) υαλοπίνακες, με ειδική αντί-UV μεμβράνη PVB, μπορούν να εμποδίσουν τη μετάδοση της υπεριώδους ακτινοβολίας μέχρι και 99,6%. Με απλά λόγια, κάνουν καλό στην υγεία σου.

100% οικολογικά & ανακυκλώσιμα!

Ο ενεργειακός υαλοπίνακας είναι το πλέον οικολογικό υλικό, καθώς κατά τη παραγωγική του διαδικασία απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα 25kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m², την ώρα που τοποθετημένο σε ένα κτίριο δύναται να εξοικονομήσει έως και 120kg διοξειδίου του άνθρακα/τετραγωνικό ετησίως. Επιπλέον, ανακυκλώνεται 100%!

Δες 2 προτάσεις προϊόντων & λύσεων για ενεργειακά τζάμια!
Η ομάδα του 4green.gr, δεν σταματά να ψάχνει, να εντοπίζει και να σας παρουσιάζει λύσεις εξοικονόμησης στην εποχή της κρίσης, είτε αυτές αφορούν σε προϊόντα, είτε σε υπηρεσίες, είτε σε tips που εξοικονομούν ενέργεια, χρήμα και χρόνο. Σήμερα σας παρουσιάζει 2 προτάσεις προϊόντων και λύσεων για τα ενεργειακά τζάμια που έχετε ή θέλετε να αποκτήσετε από 2 πολύ δυνατά brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Η μία έρχεται από την Ariston Glass και η άλλη από την Saint Gobain Glass. Πάμε να τις δούμε μαζί.

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε