Η νέα γενιά ενεργειακών κουφωμάτων θωρακίζει το σπίτι σου και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Εξοικονομώ.

Η νέα γενιά ενεργειακών κουφωμάτων θωρακίζει το σπίτι σου και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Εξοικονομώ.

Ενεργειακά κουφώματα για κέρδος 4χ4!

Διαβάστηκε από 2161 αναγνώστες -

Τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς, προσφέρουν άριστη θερμομόνωση, μειώνουν τα έξοδα θέρμανσης, ψύξης. Χωρίς κόστος συντήρησης και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αντι-διαρρηκτικά για αίσθημα ασφάλειας στο μέγιστο. Αδιαπέραστα από ήχο, ενοχλητικούς θορύβους.

Σχολιάστε

Η νέα γενιά ενεργειακών κουφωμάτων μειώνει τις ενεργειακές απώλειες και αυξάνει την ενεργειακή εξοικονόμηση με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση, καθώς χρηματοδοτούνται από το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς επιδοτούνται από το «Εξοικονομώ»!

-  Μόνωση & μεγάλη μείωση εξόδων θέρμανσης/ψύξης
-  Χωρίς κόστη συντήρησης. Με μεγάλη διάρκεια ζωής
-  Αντι-διαρρηκτικά, υψηλή αίσθηση ασφάλειας
-  Αδιαπέραστα από οποιονδήποτε ήχο

Τι κερδίζεις!

Στα θετικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων κουφωμάτων, συγκαταλέγονται οι υψηλοί συντελεστές θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας, η ποικιλία των σχεδίων και το ότι δέχονται υαλοστάσιο, σίτα, εξώφυλλο (παντζούρι) και εξωτερικό ρολό, ακόμη και μετά από την εφαρμογή τους σε ένα χώρο.

Ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4!

Θερμομόνωση & εξοικονόμηση χρημάτων

Τα σύγχρονα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι σου από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Ασύγκριτη αντοχή & ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

Τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Η ασφάλεια του σπιτιού σου σε άλλο επίπεδο

Η τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Τέλεια ηχομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσηςπροστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το σπίτι σου από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Εξασφαλίζουν δηλαδή την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε