Εκπαιδεύσεις SKE Hands on Practice PV Trainings

Εκπαιδεύσεις SKE Hands on Practice PV Trainings

1.290 επισκέψεις στο άρθρο

Η SKE παρουσιάζει τις εκπαιδεύσεις HοP.

Οι εκπαιδεύσεις HοP, Hands on Practice, γίνονται από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της SKE. Η εκπαίδευση αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος και οργανώνεται είτε στα γραφεία της SKE στη Θεσσαλονίκη είτε σε επιλεγμένες τοποθεσίες με το Huawei Fusion Solar Roadshow van.

Το νέο και πλήρως εξοπλισμένο SKE PV training wall στη Θεσσαλονίκη προσφέρει σε κάθε συμμετέχοντα τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε Huawei FusionSolar inverters και συστήματα και προϊόντα αποθήκευσης ενέργειας, σε συνθήκες πραγματικής λειτουργίας. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται σε Huawei SUN2000 M1, M2 και M3 Inverters από 10 έως 100 KTL, Huawei LUNA2000 PV storage battery system, SmartLogger, Smart Power Sensor, Smart Backup Box κ.ά. 

Η SKE ως Huawei Value Added Partner και Huawei Service Partner προσφέρει Huawei FusionSolar λύσεις για οικιακές, εμπορικές και  βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και έργα utility μεγάλης κλίμακας. Το Huawei FusionSolar καθιστά τα φωτοβολταϊκά αποτελεσματικά και ασφαλή, με τεχνολογία ψηφιακών πληροφοριών, τεχνητή νοημοσύνη και λύσεις cloud. Η SKE μοιράζεται τις γνώσεις της από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι το στάδιο της εγκατάστασης των Huawei FusionSolar λύσεων.

Στο www.ske-solar.com/el/partner/ μπορείτε να βρείτε όλες τις ημερομηνίες για τις προσεχείς εκπαιδεύσεις SKE Hands on Practice trainings. Η SKE είναι «Value Added Partner» της Huawei και προμηθεύει την Ελλάδα και άλλες 15 χώρες στην Κεντρική, Νότια και Ανατολική Ευρώπη με smart solar προϊόντα της Huawei, άμεσα και έγκαιρα. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της SKE υποστηρίζουν πελάτες σε όλη την Ευρώπη σε πωλήσεις, logistics, εκπαίδευση, πιστοποίηση και τεχνική υποστήριξη. Η SKE ιδρύθηκε το 2008 στην Αυστρία και είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά ηλιακής ενέργειας. Η SKE ηγείται της αλλαγής από την παραγωγή ενέργειας με τη χρήση ορυκτών στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας.

Συνέχεια του άρθρου >>>