ΕΚΘΕΣΗ DOMOTEC: Εδώ χτίζεται το μέλλον!

2.519 επισκέψεις στο άρθρο

Η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης & εξοικονόμησης ενέργειας στις 26-29 Απριλίου 2018.

Η έκθεση DOMOTEC, η μεγάλη έκθεση  για την ανακαίνιση, την δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας θα πραγματοποιηθεί από τις 26- 29 Απριλίου 2018 στο MetropolitanExpo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 
 
Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2017 η έκθεση και φέτος αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις όλης της αγοράς γιατί εδώ μαζί με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου «χτίζει» το μέλλον της ανακαίνισης, της δόμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας!
 
Φέτος, σε μια προσπάθεια τόνωσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, η διοργανώτρια εταιρεία θα φιλοξενήσει επιχειρηματικές αποστολές από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Β. Αφρική, Ασία. Στο φετινό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας ξένων αγοραστών θα παρευρεθούν σημαντικοί key-buyers,  οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2bmeetings με τους εκθέτες της DOMOTEC.
 
Η έκθεση συγκεντρώνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών όπου οι επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνίτες και τεχνικοί αλλά και ιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τους ανάγκη.

Η έκθεση θα καλύψει κατηγορίες όπως Μονωτικά Υλικά - Συστήματα Θερμομόνωσης Στεγανοποιητικά Υλικά, Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα-Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox-Αλουμινιου-Σιδηρου) - Είδη Κιγκαλερίας, Προϊόντα Τσιμέντου, Πισίνες – Spa, Μάρμαρα – Γρανίτες - Πέτρες , Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά μηχανήματα και Ανελκυστήρες.

Για το 2018 η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη διοργάνωση με την γνωστή έκθεση MEDWOOD με δομικά υλικά ξύλου και επιπλοποιίας προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
 
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του OpenSpace,  θα πραγματοποιηθούν για ακόμα μια χρονιά  ΗighProfile εκδηλώσεις με κορυφαίους ομιλητές, με ειδική θεματολογία για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τουριστικά καταλύματα, ενεργειακούς επιθεωρητές, διακοσμητές κα
 
Η έκθεση για ακόμα μια φορά για την διευκόλυνση των επισκεπτών της θα  προσφέρει δωρεάν μεταφορά από 8 επιλεγμένες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας!
 
Η Domotec για το 2018 θα κάνει την διαφορά! Γιατί, εδώ χτίζεται το μέλλον!
Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο: www.domotecexpo.gr και στη σελίδα στο FB: www.facebook.com/domotecexpo/