Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων με λειτουργία Wifi και έξυπνους αισθητήρες είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση, για εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρημάτων.

Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων με λειτουργία Wifi και έξυπνους αισθητήρες είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση, για εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρημάτων.

Ε, όχι & να σκεφτώ αν θα βάλω πλυντήριο ρούχων!

5.557 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα «έξυπνα» πλυντήρια ρούχων, τελευταίας γενιάς, είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Σου γλιτώνουν χρόνο, νερό, μα και ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι λεγόμενες «έξυπνες» συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε περιόδους, όπως η σημερινή με τις κρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, είναι μία win win επένδυση! Ένα «έξυπνο» πλυντήριο σου λύνει τα χέρια και δεν σκέφτεσαι ό,τι θα δώσεις μία περιουσία για μία καθημερινή ανάγκη, όπως το πλύσιμο των ρούχων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ό,τι όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό έχουν παρατηρήσει ό,τι μπορούν να πλύνουν δωρεάν τα ρούχα τους στο υπόγειο ή σε «σπιτάκια» και έχουν μάλιστα 4 πλυντήρια και 4 στεγνωτήρια να δουλεύουν ταυτόχρονα για εσένα. Για να δίνουν αυτή την υπηρεσία δωρεάν σημαίνει ό,τι αυτές οι συσκευές δεν είναι ενεργοβόρες γιατί είναι έξυπνες και κάνεις τη δουλειά σου μέσα σε 2 μόλις ώρες.

Πλυντήριο ρούχων με Wifi & άπειρους αισθητήρες; Είναι smart & συμφέρει!
  • Μειώνει το χρόνο πλύσης ως 50%, εξοικονομεί ως 20%
  • Kάνει βαθύτερο καθάρισμα & στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες
  • Προστασία από διαρροές, διαρκής έλεγχος ποσότητας νερού
  • Αθόρυβο, με smart λειτουργίες, το χειρίζεσαι & από το κινητό
Wifi τεχνολογία & έξυπνοι αισθητήρες, κάνουν το οικονομικό πλυντήριο ρούχων!

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αυτό που κάνει το πλυντήριο ρούχων σου «έξυπνο» και οικονομικό είναι η λειτουργία wifi σε συνδυασμό με τους «έξυπνους» αισθητήρες. Αναγνωρίζουν το είδος του λεκέ και εφαρμόζουν αυτόματα το πιο οικονομικό πρόγραμμα πλύσης που τους εξαφανίζει ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Έχουν ειδικά προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων σου (ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από υπηρεσίες καθαριστηρίου). Έχουν ειδικό σύστημα καθαρισμού για εσωτερική απολύμανση του κάδου, ενώ με ειδικό spray καθαρίζουν το λάστιχο του πλυντηρίου και απομακρύνουν χνούδι και βρωμιά που μαζεύεται σε αυτά τα σημεία, άρα ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από έξοδα συντήρησης.

Οι smart συσκευές μειώνουν την κατανάλωση έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε (διάβασε περισσότερα εδώ).

Οι σύγχρονες «έξυπνες» συσκευές, όπως τα πλυντήρια ρούχων, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις (Α+++) και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »