Αξιόπιστες λύσεις για να παράγεις το ρεύμα σου

Αξιόπιστες λύσεις για να παράγεις το ρεύμα σου

5.703 επισκέψεις στο άρθρο (28/03/2024)
Σχολιάστε

- Cocoon Ecoclima: Μακροχρόνια παρουσία της στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
- Οι πιο αξιόπιστες και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις στο Net Metering
- Πελάτες ήδη απολαμβάνουν δραστικά χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος
- Έφερε το κορυφαίο προϊόν στις αντλίες θερμότητας αέρα-νερού

Ο συνδυασμός μιας αντλίας θερμότητας με ένα οικιακό φωτοβολταϊκό, που λειτουργεί με το σύστημα ενεργειακού συμψηφισμού – Net Metering αποτελεί μία ασφαλή και αρκετά αποδοτική επένδυση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Apolloteck, η Cocoon Ecoclima παρέχει ένα κορυφαίο προϊόν στις αντλίες θερμότητας αέρα-νερού, με διεθνείς πιστοποιήσεις (CE, TUV, GS, UL, SASO, OHSAS, ISO 9001, ISO 14001, EUROVENT) & πιστοποιήσεις προστασίας του περιβάλλοντος (IECQ, ROHS κ.α.). Εστιάζοντας στο τρίπτυχο της καινοτομίας, της υιοθέτησης state-of-art τεχνογνωσίας και της τήρησης αυστηρών προτύπων ποιότητας, οι αντλίες θερμότητάς Apolloteck σε συνδυασμό με το σύστημα ενεργειακού συμψηφισμού - Net Metering αποτελούν μία από τις ασφαλέστερες και αποδοτικότερες επενδύσεις ιδιαίτερα στις παρούσες συνθήκες  της ενεργειακής κρίσης.

Η Cocoon Ecoclima έχει προμηθεύσει εκατοντάδες έργα Net Metering με ικανοποιημένους πελάτες που ήδη απολαμβάνουν δραστικά χαμηλότερους λογαριασμούς ΔΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Cocoon Ecoclima για να αναλάβει εξ ολοκλήρου την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο net-metering μέχρι και την υποβολή του φακέλου εάν χρειαστεί.
 
COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20,  Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  211 7109382-3
E-mail: [email protected]
Δείτε περισσότερα στο: www.cocoon.gr