Ενεργειακά κουφώματα. Top θερμομόνωση, ηχομόνωση & ασφάλεια, ούτε ευρώ για συντήρηση.

Ενεργειακά κουφώματα. Top θερμομόνωση, ηχομόνωση & ασφάλεια, ούτε ευρώ για συντήρηση.

Με τα ενεργειακά κουφώματα έχεις τετραπλό κέρδος

4462 επισκέψεις στο άρθρο (24/08/2023)

Εξαιρετική μόνωση, μεγάλη μείωση εξόδων για ψύξη και θέρμανση. Αντι-διαρρηκτικά (η ασφάλεια μετράει). Αδιαπέραστα από οποιονδήποτε ήχο (έχεις την ησυχία σου). Δεν πληρώνεις τίποτε για συντήρησης & έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σχολιάστε
REHAU

Η νέα γενιά ενεργειακών κουφωμάτων μειώνει τις ενεργειακές απώλειες και αυξάνει την ενεργειακή εξοικονόμηση με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση. Μην ξεχνάς ότι χρηματοδοτούνται και από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023».

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Top θερμομόνωση, ηχομόνωση & ασφάλεια, ούτε ευρώ για συντήρηση!

- Εξαιρετική μόνωση, μεγάλη μείωση εξόδων για θέρμανση και ψύξη
- Αντι-διαρρηκτικά (η ασφάλεια μετράει)
- Αδιαπέραστα από οποιονδήποτε ήχο (έχεις την ησυχία σου)
- Δεν πληρώνεις τίποτε για συντήρησης & έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής

Τι κερδίζεις με 1 ματιά!

Στα θετικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων κουφωμάτων, συγκαταλέγονται οι υψηλοί συντελεστές θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας, η ποικιλία των σχεδίων και το ότι δέχονται υαλοστάσιο, σίτα, εξώφυλλο (παντζούρι) και εξωτερικό ρολό, ακόμη και μετά από την εφαρμογή τους σε ένα χώρο.

Θερμομόνωση & εξοικονόμηση χρημάτων

Τα σύγχρονα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι σου από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Ασύγκριτη αντοχή & ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

Τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Η ασφάλεια του σπιτιού σου σε άλλο επίπεδο

Η τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Τέλεια ηχομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσηςπροστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το σπίτι σου από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Εξασφαλίζουν δηλαδή την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

Συμπέρασμα

Ενεργειακή αναβάθμιση, δηλαδή εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, χωρίς τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς δεν γίνεται. Θα περιορίσεις στο ελάχιστο την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και την ψύξη (δροσιά) το καλοκαίρι. Θα έχεις ασφάλεια, ησυχία, καθόλου έξοδα συντήρησης και θα τα έχεις για 1 ζωή. Αξίζει και με το παραπάνω να το ψάξεις. Ρώτα όσους το έχουν κάνει ήδη και θα καταλάβεις ότι συμφέρει!

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε