6 λόγοι για τους οποίους το PIKO CI είναι ιδανικό για μεγάλα PV project

2016 επισκέψεις στο άρθρο

Η KOSTAL Solar Electric, η οποία ιδρύθηκε το 2006, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτής καινοτόμων αντιστροφέων στοιχειοσειράς και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων

Ποιος είναι ο κύριος στόχος μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης;
Η μέγιστη παραγωγή καθ` όλη τη διάρκεια ζωής της, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής και συντήρησης ανά kWh! Για την επίτευξη του στόχου αυτού, απαιτείται σωστός σχεδιασμός, η επιλογή των σωστών εξαρτημάτων και η ορθή υλοποίηση της εγκατάστασης.
 
Ακολουθούν έξι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε τα νέα μοντέλα PIKO CI της  KOSTAL.
 
Έως 50% υπερδιαστασιολόγηση
Είναι δυνατό να εγκαταστήσετε στην πλευρά DC έως και 50% επιπλέον της ονομαστικής ισχύος, εξασφαλίζοντας το ευέλικτο σχεδιασμό της Φ/Β γεννήτριας. Καθώς η ισχύς εξόδου επίσης υπερβαίνει την ονομαστική ισχύ ανά μοντέλο, ένα project των 500kW μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με 7 Inverters.
 
Ολοκληρωμένη, ενσωματωμένη επικοινωνία
Το PIKO CI διαθέτει 2 RJ45 LAN ports με ενσωματωμένο switch, που επιτρέπει τη σύνδεση τύπου daisy chain μεταξύ των inverter χωρίς την ανάγκη εξωτερικού switch. Επιπλέον, η σειριακή επικοινωνία RS485 αποτελεί βασικό εξοπλισμό, είναι συμβατή με πολλούς plant controllers και data loggers, ώστε εναλλακτικά να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εξωτερικό σύστημα τηλεμετρίας προτιμάτε.
 
Ασφαλής και εύκολη εγκατάσταση
Το PIKO CI είναι αρκετά ελαφρύ, για την εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση του. Όλες οι συνδέσεις AC και DC δεν χρειάζονται πρόσθετα εργαλεία, ενώ στα μεγάλα μοντέλα, διαθέτει προστασία υπέρτασης και οι DC ασφάλειες είναι ενσωματωμένες στον inverter, ώστε να μην χρειάζεται ξεχωριστός πίνακας. Έτσι μπορείτε να κατασκευάσετε μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση που επιτυγχάνει τη μέγιστη παραγωγή, με χαμηλό κόστος, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα ή εργατοώρες σε distribution boxes, καλώδια και συνδέσεις. Επιπλέον, ο βαθμός προστασίας IP65 το καθιστά απόλυτα ασφαλές, για οποιαδήποτε εξωτερική εγκατάσταση.
 
Είναι string inverter
Οι string inverters αποτελούν πλέον την πρώτη επιλογή και στις μεγαβατικές εγκαταστάσεις. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μια τεχνικά εύκολη και αποδοτική λύση, τόσο για εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης (LV), όσο και για εγκαταστάσεις μέσης τάσης (MV), θεωρείται λογική λύση.
 
 KOSTAL Smart AC Switch
Δεν χρειάζεστε εξωτερικό διακόπτη. Ο ενσωματωμένος KOSTAL Smart AC switch, μπορεί να λαμβάνει εντολή τερματισμού λειτουργίας από τον κεντρικό ελεγκτή και να απενεργοποιεί κάθε inverter εύκολα και με ασφάλεια.
 
DC Voltage Separator
Μπορείτε να συνδέσετε και να αποσυνδέσετε τα string οποιαδήποτε στιγμή τοπικά, μέσω του DC Voltage Separator, για οποιαδήποτε απαιτούμενη εργασία ή παρέμβαση, χωρίς κανέναν κίνδυνο.
 
Οι inverter PIKO CI της  KOSTAL, στις κατηγορίες των 30, 50 και 60 kW, προσφέρουν πολλές επιλογές για μεγάλα project, καθώς είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι για το συμφέρον του εγκαταστάτη και του επενδυτή.

 KOSTAL SOLAR ELECTRIC
Καλέστε:  2310477550
Δείτε: 
www.kostal-solar-electric.com
https://www.kostal-solar-electric.com/el-gr
 

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr