Τα έξυπνα ψυγεία χρησιμοποιούν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μία ζωή πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Τα έξυπνα ψυγεία χρησιμοποιούν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μία ζωή πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Έξυπνο ψυγείο – Μιλάς, ακούει, παραγγέλνει, γλιτώνεις ρεύμα!

  • Τα έξυπνα ψυγεία χρησιμοποιούν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μία ζωή πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.
  • Έξυπνο ψυγείο – Μιλάς, ακούει, παραγγέλνει, γλιτώνεις ρεύμα!

Έξυπνο ψυγείο – Μιλάς, ακούει, παραγγέλνει, γλιτώνεις ρεύμα!

20.305 επισκέψεις στο άρθρο

Γλιτώνεις ρεύμα, χρόνο, κάνεις οικονομία και ταυτόχρονα έχεις και συμβουλές για υγιεινή διατροφή και φρέσκα τρόφιμα. Ένα έξυπνο ψυγείο μπορεί να κάνει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Παρακάτω θα διαβάσεις πως γίνεται.

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι έξυπνες συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Kοινοποίησέ το »


Μίλα στο ψυγείο σου και θα σου απαντήσει!

Το καλύτερο από όλα τα χαρακτηριστικά των έξυπνων ψυγείων είναι ότι μπορείς να του πεις: «έχω αυτά τα συστατικά στο ψυγείο. Τι μπορώ να κάνω;» και αυτό θα σου προτείνει υγιεινές συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις!

Σε μία εποχή γρήγορων ρυθμών ζωής με έλλειψη χρόνου για σωματική άθληση και ταυτόχρονη υιοθέτηση φτωχής διατροφής σε θρεπτικές ουσίες, η φυσική σου κατάσταση, αλλά και η ψυχολογία σου επηρεάζονται και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να υποτιμάς.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σε προσιτή τιμή!

Το έξυπνο ψυγείο είναι μία συσκευή που μπορεί να προσφέρει οργάνωση, όσο και αν αυτό ακούγεται κάπως παράξενα. Δεν είναι όμως αν αναλογιστείς ό,τι συνδέεται με το διαδίκτυο, με το κινητό σου, με άλλες ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, έχει οθόνη αφής, εσωτερικές κάμερες και πολλά ακόμα, ανάλογα με το εμπορικό σήμα που θα επιλέξεις. Όλα αυτά σε μία προσιτή τιμή, συγκρινόμενη με αυτή ενός απλού συμβατικού ψυγείου, πάλι ανάλογα με το εμπορικό σήμα που θα επιλέξεις και τις ανάγκες σου.

Οργανώνει τα τρόφιμα με έξυπνο τρόπο!

Οι κατασκευαστικές εταιρείες έξυπνων ψυγείων εξηγούν πως τα ψυγεία αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να οργανώσεις τρόφιμα και ποτά με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο, καθώς και να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι θρεπτικές ουσίες που εμπεριέχονται σε φρούτα και λαχανικά, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο.

Ένα έξυπνο ψυγείο έχει την δυνατότητα να:
  • διαχειρίζεται τα τρόφιμα, παραγγέλνει και προτείνει!
  • αυτοματοποιεί τις αναγκαίες προμήθειες με εντολή του (επιτρέπει στο χρήστη να κάνει τα ψώνια του online, κατευθείαν από την οθόνη του ψυγείου)!
  • δημιουργεί κατάλληλο πλάνο διατροφής με βάση τις αλλεργίες (συστήνει μεμονωμένες συνταγές, καθώς και ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, με βάση το προσωπικό προφίλ του χρήστη)!
  • αναφέρει τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία του (γίνεται διάγνωση κάποιου πιθανού προβλήματος και να ενημερώνεται  ο χρήστης σχετικά)!
Διατηρεί τα τρόφιμα πιο φρέσκα, σε γλιτώνει από σπατάλη ενέργειας και εξοικονομεί περισσότερο χώρο!

Είναι δυνατόν ένα ψυγείο να κάνει όλα αυτά τα πράγματα, θα αναρωτηθεί κάποιος. Κι όμως, τα κάνει. Για παράδειγμα, το ψυγείο που ενσωματώνει τη καινοτομία Door-in-Door προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποτά και τροφές που καταναλώνεις συχνά. Εκτός από τη προφανή άνεση, λιγότερα ανοίγματα του χώρου ψύξης βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο ψυχρός αέρας παραμένει στο εσωτερικό του κυρίως θαλάμου. Με διαφανείς οθόνες αφής και μπορείς να δεις τι έχουν μέσα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τη πόρτα!

Το σύστημα αυτό συνεισφέρει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει στο χρήστη περισσότερο διαθέσιμο χώρο, απελευθερώνοντας κάποιον άλλο, ώστε να τον εκμεταλλευτείς όπως εσύ πιστεύεις καλύτερα.

Συμπέρασμα

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές επιχειρούν να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χρόνου. Παράλληλα αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό οικονομίας, άνεσης και υψηλής αισθητικής. Όλα αυτά γίνονται γιατί πολύ απλά αξιοποιούν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

VIDEO: Δείτε ένα από τα έξυπνα ψυγεία που κυκλοφορούν τελευταία:

Kοινοποίησέ το »