Ο πιο απλός και προσιτός τρόπος για να κάνεις εξοικονόμηση μέχρι και 70% και να προστατεύσεις το σπίτι ή το κτίριό σου είναι να μονώσεις το χώρο σου το ταχύτερο δυνατό.

Ο πιο απλός και προσιτός τρόπος για να κάνεις εξοικονόμηση μέχρι και 70% και να προστατεύσεις το σπίτι ή το κτίριό σου είναι να μονώσεις το χώρο σου το ταχύτερο δυνατό.

Τώρα είναι η ώρα για να μονώσεις το σπίτι σου!

23.892 επισκέψεις στο άρθρο

Ο πιο απλός και προσιτός τρόπος για να κάνεις εξοικονόμηση μέχρι και 70% και να προστατεύσεις το σπίτι ή το κτίριό σου είναι να μονώσεις το χώρο σου το ταχύτερο δυνατό, ειδικά σε μία περίοδο, κατά την οποία η ενεργειακή κρίση απειλεί τη τσέπη σου.

KNAUF
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Αν αναρωτιέσαι γιατί ενώ πληρώνεις αρκετά χρήματα για τη θέρμανση του σπιτιού σου ή του κτιρίου σου, αλλά έχεις απώλεια ενέργειας, ήλθε η ώρα να σκεφτείς ό,τι αν έχεις καλή θερμομόνωση, τότε θα έχεις και εξοικονόμηση ενέργειας που ανέρχεται ως 70%! Αυτό σημαίνει ό,τι η τσέπη σου γλιτώνει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »


Εξοικονομείς μέχρι και 70% ενέργειας αν θερμομονώσεις σωστά το χώρο σου!

Συμφέρει τη τσέπη σου! Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% και τότε η ενέργεια που θα χρειάζεσαι για να φέρεις το σπίτι σου σε μια θερμοκρασία που θα είναι ιδανική για εσένα είτε το χειμώνα, είτε το καλοκαίρι ελαττώνεται τουλάχιστον στα μισό με αποτέλεσμα να έχεις σταθερά λιγότερα έξοδα.
 
Η τεχνογνωσία της θερμομόνωσης  στην Ελλάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που κάνουν ποιοτική δουλειά με τη  κατάλληλη εμπειρία. Θα βρεις εύκολα καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σου ταιριάζει μπορείς να εξασφαλίσεις τη προστασία του σπιτιού και τη δική σου και ποιοτικά και για πολλά χρόνια.

Ζήτα από την εταιρεία που θα επιλέξεις για τη θερμομόνωση του σπιτιού σου πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν τις αντίστοιχες δεξιότητες!

Να απευθύνεσαι σε έμπειρες εταιρείες του κλάδου και μάλιστα με πολύχρονη παρουσία στο χώρο. Αν και η πολύχρονη εμπειρία δεν είναι αναγκαία προϋπόθεση, σε συνδυασμό όμως με τα υπόλοιπα που σου προτείνουμε αποτελεί μία σχετική δικλείδα ασφαλείας. Επίσης, ζήτα πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν τις αντίστοιχες δεξιότητες, για παράδειγμα εκπαίδευση μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων ή πιστοποιήσεις κατά DIN ή ISO.
 
Το φτηνό δεν είναι απαραίτητα η σωστή επιλογή!

Καλό είναι να μην παίρνεις αποφάσεις για τεχνικά ζητήματα με βάση το χαμηλότερο κόστος. Αυτό συνήθως γυρίζει ως μπούμερανγκ στη τσέπη σου και μάλιστα πολύ σύντομα. Επίλεξε αυτό που θεωρείς καλύτερο και δες αν μπορείς να επιτύχεις κάποιες καλύτερες τιμές.


Και κάτι ακόμα. Γνωρίζεις ό,τι στην Ελλάδα το 36% της συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται προέρχεται από την ενέργεια που δαπανούν τα κτίρια; Από αυτό το 36%, το 73% δαπανάται για θέρμανση και για ζεστό νερό. Σκέψου πόση ενέργεια πάει χαμένη και πόση οικονομία μπορείς να εξασφαλίσεις αν μονώσεις σωστά το χώρο σου.

Με αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείς να δεις θεαματικά αποτελέσματα και κυρίως να γλιτώσεις πολλά χρήματα. Πως σου φαίνεται;
 

MAPEI HELLAS S.A.