​​​​​​​4 μυστικά max απόδοσης & αντοχής στο κρύο για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

​​​​​​​4 μυστικά max απόδοσης & αντοχής στο κρύο για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ποιοι ηλιακοί θερμοσίφωνες εξοικονομούν και το χειμώνα

  • ​​​​​​​4 μυστικά max απόδοσης & αντοχής στο κρύο για τον ηλιακό θερμοσίφωνα.
  • Ποιοι ηλιακοί θερμοσίφωνες εξοικονομούν και το χειμώνα

Ποιοι ηλιακοί θερμοσίφωνες εξοικονομούν και το χειμώνα

2.368 επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2023)
Σχολιάστε

Με επιλεκτικούς απορροφητές max απόδοσης (για μειωμένες απώλειες). Με ενισχυμένη μόνωση θερμοδοχείου (δεν χάνεται η ενέργεια). 30-35 βαθμοί από τον ήλιο, μόνο 10 από την αντίσταση (λίγο ρεύμα). Κλειστού κυκλώματος, διάλυμα προπυλενογλυκόλης & δεν σπάει στο κρύο.

CALPAK Α.Ε.
ECONOMY GREEN ENERGY

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε όταν θα επιλέξουμε να αγοράσουμε ηλιακό θερμοσίφωνα, ώστε να κάνουμε τη σωστή επιλογή για να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων όλο το χρόνο.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Η επιλογή –δεν πρέπει να ξεχνάμε- θα πρέπει να είναι προϊόν μελέτης των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά, πόσο σύγχρονα είναι, τι ανάγκες θέλουμε να καλύψουμε, ποιες οι εταιρείες που θα απευθυνθούμε.

Επίσης, οφείλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψη του τεχνικού συμβούλου της εταιρείας, ο οποίος θα δει το χώρο εγκατάστασης και θα μας κάνει τις απαραίτητες ερωτήσεις, σχετικά με το τι ανάγκες έχουμε. 

4 μυστικά max απόδοσης & αντοχής στο κρύο για τον ηλιακό!
  • Με επιλεκτικούς απορροφητές max απόδοσης (για μειωμένες απώλειες)
  • Με ενισχυμένη μόνωση θερμοδοχείου (δεν χάνεται η ενέργεια)
  • 30-35 βαθμοί από τον ήλιο, μόνο 10 από την αντίσταση (λίγο ρεύμα)
  • Κλειστού κυκλώματος, διάλυμα προπυλενογλυκόλης & δεν σπάει στο κρύο
Ηλιακός θερμοσίφωνας top ποιότητας για εξοικονόμηση σε άλλο επίπεδο!

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας καλής ποιότητας, είναι σχεδιασμένος να προσφέρει αξιόπιστα και οικονομικά το ζεστό νερό χρήσης του νοικοκυριού όλο το χρόνο, ανάλογα βέβαια με τη διαθέσιμη ηλιοφάνεια.

Τι σημαίνει ηλιακός θερμοσίφωνας καλής ποιότητας;
  1. Οι ηλιακοί συλλέκτες φέρουν επιλεκτικούς απορροφητές υψηλής απόδοσης και μειωμένων απωλειών ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, κατά τους οποίους ο ήλιος βρίσκεται χαμηλά και η διάρκεια της ηλιοφάνειας είναι περιορισμένη.
  1. Η ενισχυμένη μόνωση του θερμοδοχείου και των συλλεκτών εξασφαλίζουν ότι όση ενέργεια απορροφάται από τον ήλιο δεν θα χαθεί, ως απώλεια προς το περιβάλλον κατά τις μέρες χαμηλής θερμοκρασίας του χειμώνα. 
  1. Ακόμη και όταν η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη και δεν επαρκεί να δώσει την απαιτούμενη τελική θερμοκρασία, ο ήλιος μπορεί να την ανεβάσει στο νερό χρήσης στους 30-35 βαθμούς Κελσίου, οπότε η ηλεκτρική αντίσταση μπορεί γρήγορα και με ελάχιστη κατανάλωση να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία (45-50 βαθμούς).
  1. Ηλιακοί θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος. Η χρήση κατάλληλου διαλύματος (προπυλενογλυκόλη) δρα καταλυτικά ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος κατά τη διάρκεια παγετού να προκληθεί σπάσιμο στους συλλέκτες ή στους σωλήνες που τους συνδέουν με το θερμοδοχείο.
Συμπέρασμα

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μία πολύτιμη οικονομική λύση για ζεστό νερό χρήσης και το χειμώνα. Αρκεί να ξέρεις τα μυστικά του. Ε, τώρα τα ξέρεις. Και μην ξεχνάς πως σε κάποια πράγματα ισχύει το ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.
 

ΜΑΛΤΕΖΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΕ
ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ
ΡΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ROUTIS KLIMATISMOS