Πάρε επιδότηση έως και 85% και άλλαξε κουφώματα!

9.586 επισκέψεις στο άρθρο

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» επιτέλους έχει πάρει φόρα! Εκμεταλλευτείτε την επιδότηση και #sintiriste tospiti . Γλιτώστε έως και 85% των χρημάτων σας και αλλάξτε τα κουφώματα σας!

REHAU

Σε Εξοικονομώ – Αυτονομώ μετανομάζεται το Εξοικονομώ Κατ` Οίκον σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό τη διεύρυνση των δαπανών για τις οποίες μπορούν να επιχορηγηθούν τα νοικοκυριά προκειμένου να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις κατοικίες τους.

Τουλάχιστον 600.000 νοικοκυριά μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα αξίας 1 δισ. ευρώ, τα οποία αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών έως το 2030.

Το πρόγραμμα θα «τρέχει» κάθε χρόνο, ενώ από το επόμενο έτος οι προθεσμίες υποβολής συμμετοχής δε θα είναι τόσο αυστηρές, και στόχος είναι να πραγματοποιούνται παρεμβάσεις σε 60.000 σπίτια ετησίως έτσι ώστε να περιοριστεί η ενεργειακή κατανάλωσή τους.

  • Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα καλύπτει δαπάνες για:

1. Αντικατάσταση Κουφωμάτων & τοποθέτηση Ενεργειακών Τζαμιών!

2. Συστήματα σκίασης (παντζούρια, ρολά, τέντες κλπ)

3. Θερμομόνωση στο εξωτερικό του κτιρίου συμπεριλαμβανομένης και της ταράτσας και της πιλοτής.

4. Αναβάθμιση Θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης

 

  • Κρατήστε το κρύο και τη ζέστη έξω από την πόρτα σας! Τα ενεργειακά κουφώματα σας παρέχουν άνεση και οικονομία.

Αν είσαι σε δίλημμα σχετικά με τα κουφώματα που θα τοποθετήσεις, διάβασε τώρα τα υπέρ και τα κατά κάθε κατηγορίας, με κάποιες επιπλέον συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στην τελική επιλογή!
Εξοικονομούν κατά 65% συγκριτικά με τα παλιά σας. Διαβάστε ΕΔΩ τι πρέπει να ξέρετε για να επιλέξετε τα σωστά κουφώματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχετε.

 
Ακολουθούν οι ΤΟΡ εταιρείες για Ενεργειακά Κουφώματα!