Ταχυθερμαντήρας. Η πιο οικονομική λύση αν δεν έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ταχυθερμαντήρας. Η πιο οικονομική λύση αν δεν έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ο ταχυθερμαντήρας θα σε κάνει να ξεχάσεις τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

  • Ταχυθερμαντήρας. Η πιο οικονομική λύση αν δεν έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα.
  • Ο ταχυθερμαντήρας θα σε κάνει να ξεχάσεις τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

Ο ταχυθερμαντήρας θα σε κάνει να ξεχάσεις τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

3929 επισκέψεις στο άρθρο (01/03/2024)

- Oικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%
- Εξοικονόμηση 60-80% στο νερό, ξεχνάς άλατα
- Απεριόριστο ζεστό νερό σε 5-7 δευτερόλεπτα για όλους
- Δεν πιάνει χώρο, ξεχνάς συντήρηση, κάνεις γρήγορα απόσβεση

Ο ταχυθερμαντήρας είναι ένα είδος μικρού θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει δηλαδή μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Έχεις άμεσα ζεστό νερό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις, ενώ δεν υπάρχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού. Η επένδυση σε έναν ταχυθερμαντήρα έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακούς, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.

Oικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%

Οι ταχυθερμαντήρες ζεσταίνουν μόνο το νερό που χρησιμοποιούμε σε πραγματικό χρόνο. Οι σύγχρονοι, τελευταίας τεχνολογίας, είναι αυτορρυθμιζόμενοι (ψηφιακοί - inverter). Ρυθμίζουν δηλαδή αυτόματα την ισχύ λειτουργίας τους, προκειμένου να παρέχουν το νερό ακριβώς στη θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει. Είναι συσκευές ενεργειακής κλάσης Α, κάτι που σημαίνει ότι εγγυώνται την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ταχυθερμαντήρας VS απλός θερμοσίφωνας!

Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 1 ατόμου, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 74% ως 87%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.

Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 2 ατόμωνέχουμε οικονομία στο ρεύμα από 48,5% ως 74%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.

Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 3 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 23% ως 61,4%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ό,τι για 3 άτομα συνεχόμενα, συνήθως δεν επαρκεί το νερό που έχουμε ζεστάνει με τον απλό θερμοσίφωνα.
 

Εξοικονόμηση 60-80% στο νερό, ξεχνάς άλατα

Με τον ταχυθερμαντήρα έχουμε οικονομία στο νερό από 60-80% (μικρή απόσταση από το σημείο της χρήσης). Οι ταχυθερμαντήρες δεν έχουν δεξαμενή αποθήκευσης όπως οι ηλιακοί ή οι κλασικοί θερμοσίφωνες. Ένας τελευταίας γενιάς ταχυθερμαντήρας διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας. Τα θερμαντικά του στοιχεία είναι κατασκευασμένα από προηγμένα τεχνολογικά υλικά ώστε να μη συσσωρεύουν άλατα.
 

Απεριόριστο ζεστό νερό σε 5-7 δευτερόλεπτα για όλους

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (5-7) μπορούμε να έχουμε απεριόριστο ζεστό νερό χρήσης (σε όποια θερμοκρασία επιθυμούμε), χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα παγώσει δεν θα φτάσει για όλους.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr