Καλύτερες οι νέες τιμές για Ρεύμα στην επιχείρηση

Καλύτερες οι νέες τιμές για Ρεύμα στην επιχείρηση

  • Καλύτερες οι νέες τιμές για Ρεύμα στην επιχείρηση
  • Καλύτερες οι νέες τιμές για Ρεύμα στην επιχείρηση

Καλύτερες οι νέες τιμές για Ρεύμα στην επιχείρηση

42.127 επισκέψεις στο άρθρο (08/02/2024)
Σχολιάστε

- Kαλύτερες από του Γενάρη, οι τιμές, για επαγγελματικό ρεύμα
- Αυτόν τον μήνα η ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ έχει το φθηνότερο (πράσινο) τιμολόγιο
- Στα top 5 φθηνότερα του μήνα υπάρχουν 5 πράσινα τιμολόγια

Μπαίνοντας στον δεύτερο μήνα του χρόνου ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές των παρόχων για τα πράσινα και τα μπλε τιμολόγια, ενώ ανακοινώθηκαν και οι τιμές των κίτρινων τιμολογίων για τον Ιανουάριο
Αυτόν τον μήνα οι πάροχοι μείωσαν έως και 16% τις τελικές τιμές στα προγράμματα των πράσινων και μπλε τιμολογίων ρεύματος.
Πιο συγκεκριμένα, η VOLTERRA για παράδειγμα, πρόσφερε 0,144 ευρώ ανά κιλοβατώρα στο φθηνότερο πράσινο επαγγελματικό τιμολόγιο του Ιανουαρίου, ενώ αυτόν τον μήνα προσφέρει πράσινο επαγγελματικό τιμολόγιο με τιμή 0,135 ευρώ/κιλοβατώρα. Αντίστοιχες Καλύτερεςμειώσεις έχουν κάνει όλοι οι πάροχοι στα πράσινα και μπλε επαγγελματικά τιμολόγια ρεύματος που προσφέρουν. 
 

Η ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ πήρε την πρωτιά σε καλύτερη τιμή αυτόν τον μήνα

Τα φθηνότερα επαγγελματικά τιμολόγια του Φεβρουαρίου έχουν τιμή 0,133 ευρώ/κιλοβατώρα και είναι τα πράσινα («Επαγγελματικό 1» και «ΦΟΠ») τιμολόγια της ΦΥΣΚΟ ΑΕΡΙΟ. Βέβαια, τα συγκεκριμένα τιμολόγια έχουν αρχική τιμή 0,165ευρώ/κιλοβατώρα, αλλά αν είστε συνεπείς στην πληρωμή του λογαριασμού σας, τότε θα επωφεληθείτε της έκπτωσης συνέπειας και θα πληρώσετε 0,133 ευρώ/κιλοβατώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα αντίστοιχα φθηνότερα (πάλι πράσινα) επαγγελματικάτιμολόγια του Ιανουαρίου (εκείνα της VOLTERRA και της VOLTON) είχαν τιμή 0,144 ευρώ/κιλοβατώρα, δηλαδή ήταν ακριβότερα κατά 0,011 ευρώ. 
Επίσης, θα πρέπει να επισημανθεί πως υπάρχει και το πράσινο επαγγελματικό τιμολόγιο της ELPEDISON (Γ21) που έχει τιμή 0,125 ευρώ/κιλοβατώρα, αλλά μόνο για τις πρώτες 100 kWh του μήνα, ενώ για τις υπόλοιπες κιλοβατώρες (πέραν των πρώτων 100) η τιμή διαμορφώνεται στα 0,146 ευρώ/κιλοβατώρα. Το συγκεκριμένο τιμολόγιο ενδεχομένως να είναι προτιμότερο κυρίως για όσους έχουν μικρές επιχειρήσεις, όπως ένα μικρό γραφείο, ή γενικότερα μικρή κατανάλωση.

 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΤΙΜΗ  kWh ΠΑΓΙΟ (ευρώ/μήνα) ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΧΡΕΩΣΗ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (Επαγγελματικό 1) 0,133 € 5  
VOLTERRA (Ειδικό)  0,135 € 4,5  
VOLTON (Ειδικό) 0,137 € 4,9  
SOLAR ENERGY 0,140 € 5  
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (Επαγγελματικό 2) 0,140 € 5  
ELPEDISON (Ειδικό Γ21 - με 0,125€/kWh για τις πρώτες 100 kWh) 0,146 € 5  
ΕΛΙΝΟΙΛ (Poweron! BlueBussiness) 0,149 € 5  
ΔΕΗ (My Bussiness 4 All+) 0,138 € 4,9  
5 Πράσινα στα Top 5 - φθηνότερα τιμολόγια του μήνα για Ρεύμα στην Επιχείρηση
Φθηνότερο όλων το πράσινο της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - Φθηνότερο μπλε της ΕΛΙΝΟΙΛ
Για μικρές επιχειρήσεις είναι φθηνότερο το πράσινο τιμολόγιο της ELPEDISON (Γ21)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Τα πράσινα επαγγελματικά τιμολόγια είναι τα φθηνότερα (και) για τον Φεβρουάριο

Το top 5 φθηνότερων επαγγελματικών τιμολογίων του Φεβρουαρίου αποτελείται από πέντε πράσινα, ενώαντιθέτως τον Ιανουάριο υπήρχε και ένα μπλε τιμολόγιο στην πρώτη πεντάδα. Εκτός λοιπόν των πράσινωντιμολογίων της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, που έχουν την φθηνότερη τιμή του μήνα, την πεντάδα συμπληρώνουντα πράσινα τιμολόγια της VOLTERRA με 0,135 ευρώ/κιλοβατώρα, της VOLTON 0,137 ευρώ/κιλοβατώρα και της SOLAR ENERGY με 0,140 ευρώ/κιλοβατώρα, ενώ στην ίδια τιμή (0,140) βρίσκονται τα «Ειδικό – Επαγγελματικό Νυχτερινό», «Ειδικό – Επαγγελματικό 2» και «Ειδικό – Αγροτικό» (πάλι) της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.
Ωστόσο, αν κάποιος θέλει να επιλέξει ένα σταθερό τιμολόγιο για την επιχείρησή τουτο φθηνότερο μπλε (σταθερό) επαγγελματικό τιμολόγιο του Φεβρουαρίου είναι της ΕΛΙΝΟΙΛ (Poweron! BlueBussiness) με 0,149 ευρώ/κιλοβατώρα και 5 ευρώ μηνιαίο πάγιο (ήταν το φθηνότερο μπλε και για τον Ιανουάριο). Επιπλέον, για όσους θέλουν να "ρισκάρουν" με κυμαινόμενο τιμολόγιο, υπάρχει και το κίτρινο επαγγελματικό της ΔΕΗ (My Bussiness 4 All+) με 0,138 ευρώ/κιλοβατώρα (τιμή Ιανουαρίου – οι τιμές του Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο).
Υπενθυμίζεται πως κάποιες από τις τιμές που αναφέρονται από τους παρόχους δεν είναι οι αρχικές, καθώς έχουν διαμορφωθεί έπειτα από εκπτώσεις, οι οποίες όμως εφαρμόζονται υπό προϋποθέσεις όπως η έγκαιρη πληρωμή ή η εξόφληση του λογαριασμού με πάγια εντολή. Για παράδειγμα, σε αυτή την κατηγορία τιμολογίων βρίσκονται τα τιμολόγια της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, της VOLTON και της SOLAR ENERGY που αναφέραμε παραπάνω.