Ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, συνδυασμός των δύο & οικονομικά πακέτα με μεγάλη έκπτωση για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, συνδυασμός των δύο & οικονομικά πακέτα με μεγάλη έκπτωση για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ψάχνεις Ρεύμα & φυσικό αέριο; Δες 3 πακέτα της NRG!

2262 επισκέψεις στο άρθρο

Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές έχουν ξεφύγει από τη “σταθερή”, από το 1950 και μέχρι πρότινος, επιλογή, σχετικά με το πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος – γενικότερα ενέργειας για το σπίτι ή την επιχείρηση.

Σχολιάστε

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμική εμφάνισή αρκετοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίοι κάθε μήνα (με ευρηματικότητα)  προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ρεύμα,  φυσικό αέριο ή και τα 2;

-ο ανταγωνισμός των εταιρειών, φέρνει προσφορές, γλιτώνει χρήματα
-ρεύμα με 15% έκπτωση
και  χωρίς χρονική δέσμευση
-30% δωρεάν φυσικό αέριο,  κάθε μήνα, για 2 χρόνια
-46% έκπτωση στο ρεύμα & 35% δωρεάν φυσικό αέριο, κάθε μήνα


Θέλω οικονομικό πρόγραμμα για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο!

Η εναλλαγή στους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος που επιλέγουμε είναι πλέον συχνό φαινόμενο στις μέρες μας και αυτό, θα έλεγε κάποιος, πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς ψάχνουμε να βρούμε ένα από τα πιο βασικά αγαθά στη πιο οικονομική τιμή.

Ο ελεύθερος ανταγωνισμός της αγοράς ενέργειας έχει πλεονεκτήματα!

Ως καταναλωτές, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της ελεύθερης αγοράς, δηλαδή τις ευκαιρίες, τις προσφορές, τα πιο ανταγωνιστικά τιμολόγια. Αυτό όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο δείχνει, καθώς συναρτάται από μία δέσμη διαφόρων παραμέτρων και κυρίως αναγκών μας.

Τα προγράμματα είναι πολλά! Ποιο να επιλέξω;

Ως καταναλωτές δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από φήμες ή μία διαφήμιση ή οτιδήποτε άλλο. Θα χρειαστεί μελέτη για την επιλογή του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξέρουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και ποια είναι η κατανάλωση που συνήθως έχουμε σε ετήσια βάση. Από εκεί και πέρα πρέπει να ενημερωνόμαστε τακτικά για τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας και για όλα τα πακέτα που προσφέρουν οι προμηθευτές, τα οποία δεν μένουν σταθερά.

Ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, συνδυασμός των δύο & οικονομικά πακέτα με μεγάλη έκπτωση!

Οι σύγχρονες ανάγκες θέλουν και σύγχρονες λύσεις. Έπειτα από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα social media του 4.green.gr, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 3 προγράμματα της εταιρείας NRG, τα οποία αφορούν μόνο σε ηλεκτρικό ρεύμα, είναι combo, δηλαδή συνδυάζουν και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, αλλά και έχουν μεγάλη έκπτωση!
 

nrg BASIC με 15% έκπτωση συνέπειας χωρίς χρονική δέσμευση συμβολαίου!

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος nrg BASIC για ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος nrg BASIC για ηλεκτρικό ρεύμα.

  Το πρόγραμμα nrg BASIC σας εξασφαλίζει σταθερή χρέωση κιλοβατώρας όλο το 24ωρο με σημαντική έκπτωση συνέπειας 15%, χωρίς χρονική δέσμευση συμβολαίου. Με το πρόγραμμα αυτό κερδίζετε και 1.000 πόντους Smart. Η αρχική τιμή του προγράμματος είναι 0,098 ευρώ/kWh.
   

  Gas 4U με 30% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε μήνα!

  Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος GAS 4U για φυσικό αέριο της NRG.

  Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος GAS 4U για φυσικό αέριο της NRG.

   Το πρόγραμμα GAS 4U είναι το ιδανικό πρόγραμμα φυσικού αερίου για αυτόνομη θέρμανση και σας προσφέρει 30% ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, κάθε μήνα για 2 χρόνια, και επιπλέον εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις! Με κάθε νέα σύνδεση στο GAS 4U, κερδίζετε Δωροκάρτες Shell αξίας 25 ευρώ για εξαργύρωση σε καύσιμα και προϊόντα πρατηρίου! Με το πρόγραμμα αυτό κερδίζετε και 1.000 πόντους Smart. Η τιμή του (Title Transfer Facility συν Περιθώριο Εμπορίας) είναι στα 0,01195 ευρώ/kWh, συν Πάγιο: 4,4 ευρώ/μήνα.

   Total Smart nrg για 46% έκπτωση στο ρεύμα & 35% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε μήνα!

   Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Total Smart nrg για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

   Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Total Smart nrg για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

    Η προωθητική ενέργεια TOTAL Smart nrg σας εξασφαλίζει απεριόριστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου όλο το 24ωρο με εξαιρετικά χαμηλή τιμή τόσο στο ρεύμα όσο και στο φυσικό αέριο, αφού σας προσφέρει 46% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ & 35% ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια!

    Με κάθε νέα σύνδεση στο Total Smart nrg, κερδίζετε:
    - Δωροκάρτες Shell αξίας 25 ευρώ για το ρεύμα για εξαργύρωση σε καύσιμα και προϊόντα πρατηρίου.
    - Δωροκάρτες Shell αξίας 25 ευρώ για το φυσικό αέριο για εξαργύρωση σε καύσιμα και προϊόντα πρατηρίου.
    - 20% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα Smart Home​​​ στο allSmart.gr. Μάθετε περισσότερα στο site της εταιρείας.
    - 3.000 πόντους Smart.

    Η αρχική τιμή για το ηλεκτρικό ρεύμα είναι 0,11463 ευρώ/kWh (τιμή προσφοράς 0,0619 ευρώ/kWh συν πάγιο). Για το φυσικό αέριο η τιμή (Title Transfer Facility συν Περιθώριο Εμπορίας) είναι στα 0,01195 ευρώ/kWh + πάγιο.
     

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το »

    Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
    Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
    Σχολιάστε