Θερμομόνωση με «φελιζόλ», οικονομία με την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής.

Θερμομόνωση με «φελιζόλ», οικονομία με την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής.

EPS, top υλικό θερμομόνωσης & οικονομίας

2.246 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ιδανική θερμομόνωση, εξοικονόμηση ως 70% ενέργειας. Εξαιρετική θερμική μόνωση γιατί το 98% είναι αέρας. Υψηλή μηχανική αντοχή, για μία ζωή. Ηχομονωτικό, αντιπυρικό, αποδοτικό υλικό με εύκολη τοποθέτηση. Η θερμομόνωση με φελιζόλ σας γλιτώνει πολλά λεφτά!

KNAUF
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Τα δομικά υλικά νέας γενιάς, μπορούν να σου προσφέρουν σπίτι ή επιχείρηση με σχεδόν μηδενική ενεργειακή κατανάλωση. Η αποτελεσματικότητά τους είναι πιστοποιημένη. Το «φελιζόλ» ή αλλιώς Διογκωμένο Πολυστερένιο (EPS) είναι ένα από αυτά.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Θερμομόνωση με EPS (φελιζόλ), με την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής!
  • Ιδανική θερμομόνωση, εξοικονόμηση ως 70% ενέργειας
  • Εξαιρετική θερμική μόνωση (το 98% είναι αέρας)
  • Υψηλή μηχανική αντοχή, για μία ζωή
  • Ηχομονωτικό, αντιπυρικό, αποδοτικό υλικό με εύκολη τοποθέτηση
Τι είναι το «φελιζόλ» - διογκωμένο Πολυστερένιο (EPS)

Tο Διογκωμένο Πολυστερένιο (EPS) παράγεται με πολυμερισμό του στυρενίου, με διογκωτικό αέριο το πεντάνιο, και η τελική του μορφή είναι σε κόκκους. Χρησιμοποιείται για την παραγωγή προϊόντων που χρησιμοποιούνται στη μόνωση, δόμηση, διακόσμηση και στην συσκευασία. Δεν είναι τίποτε άλλο, παρά αφρός κλειστής κυψελικής δομής με αέρα, σύσταση η οποία δίνει εξαιρετικές ιδιότητες θερμικής μόνωσης. Το 98% του όγκου του είναι αέρας!

Πρωτοποριακό θερμομονωτικό υλικό, μονώνει & λεφτά γλιτώνει!

Το EPS δεν είναι απλά ένα μονωτικό υλικό, αλλά ένα πρωτοποριακό θερμομονωτικό υλικό με άριστη εφαρμογή στις παραπάνω χρήσεις. Όσο για το αν αξίζει τα λεφτά του; Είναι αναμφισβήτητα το πιο ευμετάβλητο και οικονομικό υλικό στην αγορά, με την καλύτερη σχέση τιμής – απόδοσης.

Ανακαλύφθηκε το 1950 από την γερμανική εταιρεία BASF και η πρώτη χρήση του έγινε στον κλάδο των κατασκευών, ως μονωτικό υλικό με τη μορφή πλακών, εξαιτίας των εξαιρετικών θερμομονωτικών ιδιοτήτων του. Από τότε όχι μόνο εξελίχθηκε και εξαπλώθηκε ραγδαία σε αυτόν τον κλάδο, αλλά χρησιμοποιήθηκε και σε άλλους κλάδους, όπως αυτός της συσκευασίας (1958). Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και κατά την παραγωγή του και κατά τη χρήση του.

Γραφίτης, άνθρακας, έρχονται να του δώσουν ακόμα καλύτερες δυνατότητες!

Πέρα από ένα εξαιρετικό θερμομονωτικό υλικό που μπορεί να εφαρμοστεί στην τοιχοποιία, στην εξωτερική θερμομόνωση, στη θερμομόνωση της στέγης και του δώματος, το EPS, είναι άριστο ηχομονωτικό υλικό, προσφέρει αντιπυρική προστασία, καθώς λειτουργεί ως επιβραδυντικό υλικό για τη φωτιά, έχει μεγάλες μηχανικές ιδιότητες στις κατασκευές με άριστες αντισεισμικές ιδιότητες, έχει εξαιρετική απόδοσηανθεκτικό για μία ζωή και τοποθετείται πολύ εύκολα!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

MAPEI HELLAS S.A.