Αυτό είναι το πολύτιμο εργαλείο σύγκρισης τιμών της ΡΑΕ

4.019 επισκέψεις στο άρθρο

Ένας σύμμαχος που κερδίζει χρόνο και χρήμα στην υπηρεσία του καταναλωτή 

Ένα πολύτιμο εργαλείο-εφαρμογή έχει αναπτύξει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) στην ιστοσελίδα της, στην ενότητα ψηφιακές υπηρεσίες. Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή με τίτλο Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών έρχεται να λύσει τα χέρια των καταναλωτών, καθώς τους γλιτώνει και αρκετό χρόνο, αλλά και χρήμα, στη προσπάθεια αναζήτησης του παρόχου ενέργειας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Kοινοποίησε το »


Κρίνεις, συγκρίνεις, αποφασίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου

Πιο συγκεκριμένα , οι οικιακοί και επαγγελματίες καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και φυσικού αερίου μπορούν να προχωρήσουν στην επιλογή δικών τους κριτηρίων και αναγκών ανάμεσα από δεκάδες προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν μέσα από το σύνολο των τιμολογίων που προσφέρονται στην αγορά από τους προμηθευτές ενέργειας.

Μέσα και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της  ΡΑΕ, δίνεται έμφαση στην εξυπηρέτηση και προστασία των καταναλωτών χαμηλού εισοδήματος και για αυτό το λόγο ενσωμάτωσε στο εργαλείο και τις εκπτώσεις των δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ).

Παράλληλα, υπογραμμίζει ό,τι στο πλαίσιο της γενικότερης ενδυνάμωσης του καταναλωτή στην προσφερόμενη πληροφορία συμπεριέλαβε και το κόστος των ρυθμιζόμενων χρεώσεων που αποτελούν μέρος του συνολικού κόστους ενέργειας.
 
Εσείς επισκεφτήκατε τον ιστότοπο της ΡΑΕ και αναζητήσατε το Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών;
 

Kοινοποίησε το »