Η διάκριση του Antigraffiti Shield, είναι ιδιαίτερης βαρύτητας, καθώς επιλέχθηκε ως το καλύτερο προϊόν, ανάμεσα σε αξιόλογες υποψηφιότητες από όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Η διάκριση του Antigraffiti Shield, είναι ιδιαίτερης βαρύτητας, καθώς επιλέχθηκε ως το καλύτερο προϊόν, ανάμεσα σε αξιόλογες υποψηφιότητες από όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

«Προϊόν της Χρονιάς 2021» το καινοτόμο προϊόν Antigraffiti Shield της KRAFT Paints

2.399 επισκέψεις στο άρθρο

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του Antigraffiti Shield, αναδείχθηκε περαιτέρω μέσα από τη δράση «Cities of Color», που διοργανώθηκε από την KRAFT Paints.

Το προϊόν Antigraffiti Shield από την KRAFT Paints, ένα υψηλής τεχνολογίας διάφανο βερνίκι μόνιμης προστασίας επιφανειών, ανακηρύχθηκε από τους αναγνώστες και την κριτική επιτροπή του περιοδικού «Μαστορέματα» και τους επισκέπτες του site mastoremata.gr, ως το Προϊόν της Χρονιάς 2021 στην κατηγορία «Χρώματα-Βερνίκια». Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του πρώτου Virtual Συνεδρίου DIY & Home Improvement.

Kοινοποίησε το »

 
Το καινοτόμο προϊόν, διακρίνεται για την εξαιρετική αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, την υδροφοβία του και την υψηλή του διαπνοή. Διαθέτει αντικολλητική semi-mat επιφάνεια, καθώς δεν επιτρέπει να προσφύονται πάνω του διαφημιστικές αφίσες και αυτοκόλλητα και καθαρίζει εύκολα με νερό υπό πίεση ή με υγρό πανί. Συμπληρωματικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα προστατευτικό φινίρισμα σε έργα street art, ώστε να διατηρείται η αρχική τους εικόνα ανεπηρέαστη από εξωτερικές παρεμβάσεις.
 
Η πρωτοποριακή τεχνολογία του Antigraffiti Shield, αναδείχθηκε περαιτέρω μέσα από τη δράση «Cities of Color», που διοργανώθηκε από την KRAFT Paints. Με κύριο πρωταγωνιστή το προϊόν, το οποίο εφαρμόστηκε κατά την ολοκλήρωση των έργων ως μια προστατευτική ασπίδα, καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν μια σειρά δημόσιων τοιχογραφιών που κοσμούν τους Δήμους Λάρισας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου.
 
Η συγκεκριμένη διάκριση του Antigraffiti Shield, είναι ιδιαίτερης βαρύτητας, καθώς επιλέχθηκε ως το καλύτερο προϊόν, ανάμεσα σε αξιόλογες υποψηφιότητες από όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ο κος. Λουκάς Αγγελής, R&D Manager της KRAFT Paints, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση. Ευχαριστούμε πολύ τους αναγνώστες και την κριτική επιτροπή που μας τίμησαν με αυτό το βραβείο. Η καινοτομία αποτελεί φιλοσοφία της KRAFT Paints και δίνει αξία μόνο όταν γίνεται πράξη, και με το βερνίκι Antigraffiti Shield το πετύχαμε.
 
Δημιουργήσαμε την πιο καινοτόμα λύση που προσφέρει προστασία των τοίχων από βανδαλισμούς, ενώ μειώνεται και η χρήση χημικών γιατί καθαρίζει απλά με νερό. Βασικός μας πυλώνας είναι να προσφέρουμε μία χρωματιστή ζωή στους καταναλωτές μας, στο σπίτι, στην πόλη και στους δρόμους που ζούμε αλλά και ένα καλύτερο περιβάλλον. Μικρές πινελιές μπορούν να προσφέρουν μεγάλες αλλαγές και με το Antigraffiti Shield έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε δυναμικές λύσεις με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον που ζούμε».

Δείτε περισσότερα για το «Cities of Color» στο: www.youtube.com/Cities of Color
 
Δείτε περισσότερα για την KRAFT Paints στο: https://kraftpaints.gr/

Kοινοποίησε το »