Τα πλεονεκτήματα των ενεργειακών κουφωμάτων νέας γενιάς είναι πολλά και μπορούν να γίνουν δικά σου με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ.

Τα πλεονεκτήματα των ενεργειακών κουφωμάτων νέας γενιάς είναι πολλά και μπορούν να γίνουν δικά σου με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ.

«Εξοικονομώ» & αποκτάς σχεδόν τσάμπα νέα ενεργειακά κουφώματα!

2.751 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η νέα γενιά ενεργειακών κουφωμάτων μειώνει τις ενεργειακές απώλειες και αυξάνει την ενεργειακή εξοικονόμηση με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση, καθώς χρηματοδοτούνται από το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Σίγουρα έχεις ακούσει πολλά για τα ενεργειακά κουφώματα. Τα βλέπεις σε όλο και περισσότερα σπίτια, είτε στις πόλεις, είτε στις εξοχικές κατοικίες, αλλά και στις επιχειρήσεις. Σίγουρα έχεις διαπιστώσει ό,τι είναι και υψηλής αισθητικής. Είναι όμως μόνο αυτό; Η απάντηση είναι εύκολη. Όχι. Τα ενεργειακά κουφώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή και δικαιολογημένα επιλέγονται από όλο και περισσότερο κόσμο (διάβασε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς που στα δίνουν όλα!

- Moνώνουν – μειώνουν τα έξοδα θέρμανσης/ψύξης
- Χωρίς κόστη συντήρησης, με μεγάλη διάρκεια ζωής
- Αντι-διαρρηκτικά, προσφέρουν max ασφάλεια
- Αδιαπέραστα από οποιονδήποτε ήχο

Η τεχνολογία φέρνει επανάσταση στα ενεργειακά κουφώματα!

Αναμφίβολα, η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνει αλλαγές παντού και η τοποθέτηση κουφωμάτων δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν ετοιμάζεσαι να διαλέξεις τα νέα κουφώματα του σπιτιού σου, πρέπει να σκεφτείς καλά την επιλογή σου και να προχωρήσεις με την τοποθέτηση εκείνων που θα σου προσφέρουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Στη διάθεσή σου έχεις μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς. Όποια και αν είναι τα κριτήρια επιλογής σου, δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσεις τα ενεργειακά ή όπως ονομάζονται αλλιώς θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα!

Τα 4 πλεονεκτήματα των ενεργειακών κουφωμάτων νέας γενιάς!

Θερμομόνωση & εξοικονόμηση χρημάτων

Τα σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι σου από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Ασύγκριτη αντοχή & ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

Τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Η ασφάλεια του σπιτιού σου σε άλλο επίπεδο

Η τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Τέλεια ηχομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης, προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το σπίτι σου από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Εξασφαλίζουν δηλαδή την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στα δίνει σχεδόν τσάμπα!

Η αντικατάσταση κουφωμάτων βρίσκεται μεταξύ των παρεμβάσεων που είναι επιλέξιμες από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ 2021». Λόγω της απαίτησης του προγράμματος για ενεργειακή αναβάθμιση, η παρέμβαση αφορά κατά βάση, αλλά όχι αποκλειστικά, σε θερμομονωτικά/ θερμο-διακοπτόμενα κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες. Επιλέξιμη είναι και η αλλαγή μόνο του υαλοπίνακα με την προϋπόθεση ότι επιτυγχάνεται ενεργειακή αναβάθμιση.

Επιλέξιμη, επίσης, είναι η αντικατάσταση εξώπορτας σε μονοκατοικία και κουφωμάτων κλιμακοστασίου και φωταγωγού σε πολυκατοικία.

4 χρήσιμα TIPS για ασφαλή επιλογή!

- Ιεράρχηση αναγκών. Επίλεξε έχοντας ως απαραίτητες προϋποθέσεις τη θερμομόνωση, ασφάλεια, εξοικονόμηση χώρου και ηχομόνωση.
- Επιλογή κατασκευαστή και τεχνικού. Να σιγουρευτείς ότι διαθέτει λύσεις που αρμόζουν στον εκάστοτε χώρο, πιστοποιητικά για τα κουφώματα (σήμανση CE) και ότι δίνει έγγραφη εγγύηση για την ανθεκτικότητά τους.
- Τοποθέτηση κουφώματος. Δώσε προσοχή στη θέση του κουφώματος, καθώς η έκθεση στον ήλιο, τα καιρικά φαινόμενα, η ανεμοπίεση και ο προσανατολισμός είναι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.
- Γέμισμα τζαμιών. Η χρήση τουλάχιστον διπλών τζαμιών είναι απαραίτητη για τη σωστή θερμομόνωση. Το διάκενο και το «γέμισμα» ανάμεσα τους, το πάχος και το είδος τους (π.χ. ενεργειακά υαλοστάσια) πρέπει να προβλεφθούν.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »