Το σύστημα «Θερμό δάπεδο Danfoss» της Thermovent προσφέρει πιο άνετη ζεστασιά σε σύγκριση με την παραδοσιακή κεντρική θέρμανση.

Το σύστημα «Θερμό δάπεδο Danfoss» της Thermovent προσφέρει πιο άνετη ζεστασιά σε σύγκριση με την παραδοσιακή κεντρική θέρμανση.

Ζήστε άνετα με τη Danfoss

2.219 επισκέψεις στο άρθρο

Το σύστημα θέρμανσης «Θερμό δάπεδο Danfoss» προσφέρει αόρατη και βέλτιστη άνεση και οι θερμοστάτες της Danfoss θα διαχειριστούν για εσάς την καταναλισκόμενη ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο. Η Τεχνική Ομάδα της Thermovent είναι πάντα δίπλα σας να σας υποστηρίξει τεχνικά.

Αόρατη άνεση

Κοινοποίησέ το »


Το σύστημα θέρμανσης «Θερμό δάπεδο Danfoss» αποτελείται από το θερμικό καλώδιο ECflex™ ή από τον λεπτό θερμικό τάπητα ECmat™ που τοποθετείται κάτω από κάθε δάπεδο και ελέγχεται από ηλεκτρονικούς θερμοστάτες EFET™. Ο ανερχόμενος από το πάτωμα θερμός αέρας εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο χώρο και διατήρηση της θερμικής άνεσης στο εσωτερικό του κτιρίου χωρίς ρεύματα αέρα. Την ίδια στιγμή η αόρατη πηγή θερμότητας ανοίγει νέες δυνατότητες για την επίπλωση και τη διακόσμηση του χώρου.

Βέλτιστη άνεση

Το σύστημα «Θερμό δάπεδο» προσφέρει πιο άνετη ζεστασιά σε σύγκριση με την παραδοσιακή κεντρική θέρμανση. Στα δωμάτια με κεντρική θέρμανση, ο ζεστός αέρας που προέρχεται από τα σώματα ανεβαίνει μέχρι το ταβάνι και στη συνέχεια ψυχόμενος, κατεβαίνει προς το πάτωμα, με αποτέλεσμα μια θερμική δυσφορία. Το σύστημα θέρμανσης δαπέδου Danfoss εξασφαλίζει την βέλτιστη θερμοκρασία στο επίπεδο των ποδιών και το κεφάλι. Δεδομένου ότι τα ρεύματα αέρα είναι σχεδόν ανύπαρκτα δεν σηκώνεται σκόνη, πράγμα που είναι σημαντικό για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες ή άσθμα.

Κατανάλωση ενέργειας

Σε αντίθεση με την αρχική αίσθηση του ότι η ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου καταναλώνει πολύ ρεύμα, τα θερμικά καλώδια της Danfoss σε συνδυασμό με τους θερμοστάτες EFET διαχειρίζονται έξυπνα τη χρήση του ρεύματος, κάνοντας οικονομία. Έχοντας ξεχωριστό θερμοστάτη σε κάθε δωμάτιο , υπάρχει ετεροχρονισμός στο φορτίο ρεύματος, καθώς τα θερμικά καλώδια «αναβοσβήνουν» ξεχωριστά. Επίσης, οι θερμοστάτες χώρου σε συνδυασμό με τα αισθητήρια δαπέδου αντισταθμίζουν συνεχώς τις θερμοκρασίες δαπέδου και χώρου,  προσφέροντας έτσι βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Συχνά ρωτούν οι περισσότεροι πόσο θα καταναλώνει η ηλεκτρική τους ενδοδαπέδια, αφού στην 100ΤΜ κατοικία τους θα τοποθετηθούν θερμικά καλώδια συνολικής ισχύος 10kW ή 15kW. Εδώ πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα 10kW είναι απλά η εγκαταστημένη ισχύς και όχι η ενέργεια. Αναβοσβήνοντας οι θερμοστάτες στους διάφορους χώρους θα επιτρέπουν σε ένα μέρος μόνο των 10KW να είναι αρκετό ώστε να διατηρεί το σπίτι ζεστό, ανάλογα με τις θερμικές απώλειες του. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι σε ένα σπίτι με απώλειες πχ 4-5,5kW , η κατανάλωση θα είναι 4-5,5kW ασχέτως αν τοποθετήσουμε θερμικά καλώδια ισχύος 10 ή 15KW . Η στιγμιαία κατανάλωση προσαρμόζεται συνεχώς στις στιγμιαίες απώλειες. Oι θερμοστάτες της Danfoss θα διαχειριστούν για εσάς την καταναλισκόμενη ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο, είτε το σύστημα σας είναι εγκαταστημένο στην μόνιμη κατοικία σας, στο εξοχικό σας είτε πρόκειται μόνο για ένα λουτρό. Εσείς ζήστε ξένοιαστα!

Τεχνική Υποστήριξη

Η Τεχνική Ομάδα της Thermovent είναι πάντα δίπλα σας να σας υποστηρίξει τεχνικά για τα συστήματα, να σας συμβουλέψει για τη βέλτιστη λύση που ταιριάζει στο χώρο σας και να λύσει κάθε πιθανή απορία σας σχετικά.

Δείτε το video για να διαπιστώσετε το πόσο εύκολα τοποθετείται στο σπίτι και πάρτε μία πρώτη γεύση για τα οφέλη της ενδοδαπέδιας θέρμανσης!


 
THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε: 210 9887400
Δείτε περισσότερα στο: www.thermovent.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/thermovent/ 
 

Κοινοποίησέ το »