Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ απέδειξε πως είναι το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ απέδειξε πως είναι το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου.

Χιλιάδες επαγγελματίες στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022

1.162 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Χιλιάδες επαγγελματίες περιηγήθηκαν στα περίπτερα των μεγαλύτερων εταιρειών του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου και ενημερώθηκαν για τα νέα υλικά και τις καινοτομίες.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ήταν μία από τις μαζικότερες με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στις τρεις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου. Συμμετέχοντες και επισκέπτες ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις στους κλάδους των δομικών υλικών, των προϊόντων τσιμέντου, της θερμομόνωσης και στεγανοποίησης, των ειδών υγιεινής, των κουφωμάτων, των χρωμάτων, των δαπέδων – ψευδοροφών, των μαρμάρων – γρανιτών, εργαλείων και των μηχανημάτων και άλλων σχετικών κατηγοριών του οικοδομικού τομέα.

Η ροή των επισκεπτών ήταν ασταμάτητη και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, με σκοπό την ενημέρωση, την λήψη προσφορών, τη σύναψη συμβολαίων αλλά και την δικτύωση με στελέχη των κατασκευαστικών εταιρειών.

Υψηλό ενδιαφέρον όμως υπήρχε και από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν πολλοί από κάθε τομέα και φρόντισαν να παρουσιάσουν όλα τα εξειδικευμένα υλικά και συστήματα, καθώς και τις τεχνικές εφαρμογές και υπηρεσίες που ήθελαν να δουν οι επισκέπτες.

Με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ απέδειξε πως είναι το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου και προωθεί την εξωστρέφεια, καθώς ανάμεσα στους επισκέπτες υπήρξαν και εκπρόσωποι μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού. Κλειδί αυτής της επιτυχίας ήταν το πρωτοποριακό πρόγραμμα Hosted Buyers Programme το οποίο έφερε στελέχη από 21 χώρες έτοιμα να συνάψουν νέες συμφωνίες και συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Σημείο αναφοράς όμως είναι και το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που κάλυπτε όλες τις ημέρες της διεξαγωγής. Αυτές που κέρδισαν το υψηλότερο ενδιαφέρον ήταν:
  • Η ημερίδα «Το Ελληνικό Μάρμαρο», μία πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης.
  • Το συνέδριο αρχιτεκτονικής «Architects Talk by Archisearch.gr», με θέμα: Emerging realities // WhatΆs Happening Out There?
  • H ημερίδα «Συστήματα λύσεων θερμομόνωσης και στεγάνωσης», που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιρειών Μόνωσης.
  • Και το «Building Green Open Space» που παρουσίασε πλήθος workshops και case studies για την αρχιτεκτονική, την πράσινη δόμηση, τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, τα έξυπνα κτήρια και πολλά ακόμα.
Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ανανεώνει το ραντεβού της για τις 19 – 22 Οκτωβρίου 2023!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »