Η Πυροπροστασία των Κτιρίων και Κατασκευών, μέρα με τη μέρα ανέρχεται ψηλότερα στις προτεραιότητες του Κατασκευαστικού Κλάδου.

Η Πυροπροστασία των Κτιρίων και Κατασκευών, μέρα με τη μέρα ανέρχεται ψηλότερα στις προτεραιότητες του Κατασκευαστικού Κλάδου.

Ώρα εγγραφών για το 2ο Διεθνές Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ

1.398 επισκέψεις στο άρθρο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, που διοργανώνει το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, στις 20 & 21 Μαΐου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο θα είναι μια συνάντηση κορυφής της Κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, Παραγωγών και Στελεχών Δημόσιων Αρχών, με την οποία ελπίζεται ότι θα δοθούν απαντήσεις και λύσεις προβλημάτων της καθημερινότητας των ενδιαφερομένων μερών.

Κοινοποίησέ το »

Μέσα στα 2 χρόνια που πέρασαν από το 1ο και πολύ επιτυχημένο συνέδριο του Ινστιτούτου υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα. Η Πυροπροστασία των Κτιρίων και Κατασκευών, μέρα με τη μέρα ανέρχεται ψηλότερα στις προτεραιότητες του Κατασκευαστικού Κλάδου.

Οι εμπειρίες 4 σχεδόν ετών από την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Κτιρίων, η επικαιροποίησή του, η δημιουργία Εθνικού Δικτύου Εργαστηρίων Δοκιμών, οι απαιτήσεις σε εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τόσο σε επίπεδο μηχανικών όσο και σε επίπεδο τεχνιτών, οι νέες απαιτήσεις που αναδύονται εξ αιτίας της ηλεκτροκίνησης, η κατηγοριοποίηση των κτιρίων ως προς την Πυροπροστασία και πληθώρα άλλων ζητημάτων που θα συζητηθούν, θα εμπλουτίσουν τη σκέψη των ενδιαφερομένων.
 
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ακολουθώντας το Link: https://eve.elipyka.org/events/registrastion-conf-2022/
 
Λίγα λόγια το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ
Σκοπός του ΕΛΙΠΥΚΑ είναι η συμβολή στη διαμόρφωση και τήρηση, μέσω μηχανισμών ελέγχου, προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας, όπως επίσης η μελέτη και η ανάπτυξη προτάσεων για τη βελτίωσή τους, ώστε να αποτρέπονται/μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές.

Κοινοποίησέ το »