Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: Εξωτερική Θερμοπρόσοψη με Πετροβάμβακα: Μοναδικές ιδιότητες – Σχεδιασμός & Εφαρμογή.

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: Εξωτερική Θερμοπρόσοψη με Πετροβάμβακα: Μοναδικές ιδιότητες – Σχεδιασμός & Εφαρμογή.

Webinar της Knauf Insulation για θερμοπρόσοψη με πετροβάμβακα!

1.157 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου από τις από τις 16:00 – 17:30 θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό σεμινάριο της Knauf Insulation με θέμα τη θερμοπρόσοψη με πετροβάμβακα.

Η Knauf Insulation Greece πραγματοποιεί, για όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν, εκ νέου το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: Εξωτερική Θερμοπρόσοψη με Πετροβάμβακα: Μοναδικές ιδιότητες – Σχεδιασμός & Εφαρμογή, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, από τις 16:00 – 17:30.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Δε χρειάζεται να εγγραφείτε ξανά καθώς ισχύει η πρώτη εγγραφή που είχατε πραγματοποιήσει. Το link της σύνδεσης είναι το ίδιο.

Το σεμινάριο αφορά:
• Αρχιτέκτονες
• Μηχανικούς
• Ενεργειακούς επιθεωρητές
• Εγκαταστάτες
• Υπευθύνους έργων εξωτερικής θερμομόνωσης

που επιθυμούν:

Να γνωρίσουν σε μεγαλύτερο βάθος τα πλεονεκτήματα και την επιπρόσθετη αξία της εφαρμογής συστημάτων Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης με Πετροβάμβακα για τον επενδυτή, το σχεδιαστή, το μηχανικό και πάνω από όλα τον τελικό χρήστη, με επίκεντρο τη θερμομόνωση, την πυροπροστασία, την ηχομόνωση και τη διαπνοή. Να κατανοήσουν τις απαιτήσεις των ισχυόντων κανονισμών για τις προσόψεις με σκοπό τη σωστή επιλογή υλικών και συστημάτων, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τoυς νέους διαθέσιμους τεχνικούς οδηγούς ορθού σχεδιασμού και εφαρμογής του ομίλου Knauf.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »