290 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα θέρμανσης εξασφαλίζουν ότι εξελίσσουμε την τεχνολογία για εσάς!

290 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα θέρμανσης εξασφαλίζουν ότι εξελίσσουμε την τεχνολογία για εσάς!

Το μέλλον του μπλε πλανήτη, ξεκινάει από το σπίτι μας. Mε λέβητες αερίου Buderus.

2.321 επισκέψεις στο άρθρο

Η Buderus ιδρύθηκε το 1731 από τον Johann Wilhelm Buderus, στη μικρή πόλη Laubach στην κεντρική Γερμανία.

Tα πρώτα προϊόντα ήταν τεχνικά προηγμένες σιδηρόσομπες και φούρνοι και ήδη το 1895 κατασκευάζει τον πρώτο χυτοσιδηρό λέβητα σε φέτες (σε σειρά) στην ίδια φιλοσοφία με τους χυτοσιδηρούς λέβητες που εμπορευόμαστε ακόμα και σήμερα, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από το μεγάλης αντοχής υλικό κατασκευής και ευκολία χειρισμού.

Κοινοποίησέ το »


Από τα μέσα της δεκαετίας του '80, η Buderus βρέθηκε επιπλέον στην κορυφή της τεχνολογίας λεβήτων συμπύκνωσης αερίου και συγκαταλέγεται στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης, χάρη στην ποιότητα, τη στιβαρότητα και την προηγμένη τεχνολογία των προϊόντων της.

H Buderus ενσωματώθηκε στον Όμιλο Bosch το 2003 και απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στις βιομηχανικές μονάδες του Ομίλου με αυτοματοποιημένες μεθόδους παραγωγής και με τις αυστηρότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων της.

Mε το εξειδικευμένο πανελλαδικό δίκτυο εμπορικών συνεργατών η εταιρία εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

H Buderus φέτος γιορτάζει τα 290 χρόνια παρουσίας, καθιστώντας την ως την εταιρία με τη μεγαλύτερη  εμπειρία στον τομέα της θέρμανσης.



Έτσι, με την Buderus είστε πάντα ασφαλείς. Όταν έχετε τη σωστή τεχνολογία, παίρνετε περισσότερα από όσα περιμένετε:
 
Απίστευτη εμπειρία: 290 χρόνια εμπειρίας στα συστήματα θέρμανσης εξασφαλίζουν ότι εξελίσσουμε την τεχνολογία για εσάς!

Κορυφαία ποιότητα: H Buderus επικεντρώνεται διαρκώς στα υψηλά πρότυπα ποιότητας και στους αυστηρούς ελέγχους παραγωγής. Χρησιμοποιούνται μόνο δοκιμασμένα και αξιόπιστα προϊόντα και δίνεται έμφαση στην ποιότητα και στη συνεχή βελτίωση του εξοπλισμού.

Αποδοτικότητα που διαρκεί: Στην Buderus κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία των προϊόντων και τη διατήρησή τους σε άψογη κατάσταση λειτουργίας.

Φιλικά στο περιβάλλον: Τα προϊόντα μας συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση των εκπομπών CO2 για τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Buderus λάνσαρε τη νέα της καμπάνια «τo μέλλον του μπλε πλανήτη» με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της χρήσης ενός παλιού συστήματος θέρμανσης.



Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για την προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε επένδυση στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του παλιού συστήματος θέρμανσης είναι σημαντική.

Η συμβολή της Buderus είναι συστήματα θέρμανσης υψηλής ενεργειακής απόδοσης, τεχνολογίας συμπύκνωσης, που μειώνουν τις εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα.


Ως οι Ειδικοί στα συστήματα θέρμανσης, η Βuderus εγγυάται ότι οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου Buderus λειτουργούν πολύ αποτελεσματικά και έτσι σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε τη μέγιστη ενέργεια με ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση και να συμβάλλετε στη μείωση των εκπομπών ρύπων διοξειδίου του άνθρακα.

Το μέλλον του μπλε πλανήτη, ξεκινάει από το σπίτι μας! Κάνε την αλλαγή, με Buderus!

Μάθετε περισσότερα στο www.buderus.gr
 
 
 

Κοινοποίησέ το »