Η Vitex A.E. πιστή και συνεπής στη δέσμευσή της για κοινωφελή προσφορά.

Η Vitex A.E. πιστή και συνεπής στη δέσμευσή της για κοινωφελή προσφορά.

Το καινοτόμο αντιικό χρώμα VITEX WITH VAIRO προστατεύει και αναβαθμίζει το Νοσοκομείο «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

Διαβάστηκε από 1462 αναγνώστες -

Η Vitex A.E. προσφέρει δωρεάν χρώματα για την ανακαίνιση περισσότερων από 3.500 τ.μ. εσωτερικών χώρων του νοσοκομείου.

Σχολιάστε

Η Vitex A.E. πιστή και συνεπής στη δέσμευσή της για κοινωφελή προσφορά, με ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα της Υγείας, επιστρατεύει την επιστημονική καινοτομία για την προστασία και τον χρωματισμό επιφανειών του Γενικού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ¶γιος Σάββας».

Kοινοποίησε το »


Κυρίαρχος στόχος της συγκεκριμένης χορηγικής ενέργειας είναι να διαμορφωθούν φιλικότεροι χώροι που βελτιώνουν τη καθημερινότητα ασθενών, επιστημονικού/διοικητικού προσωπικού και επισκεπτών, οι οποίοι παράλληλα θα αποτελούν ένα «τoίχο» προστασίας για τη πρόληψη και τον περιορισμό της COVID-19 και ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων μέσω των βαμμένων επιφανειών.

Το πλαστικό χρώμα Vitex with Vairo (ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΦ: 90167/04-10-2021) προσφέρει αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες στους βαμμένους εσωτερικούς τοίχους, σύμφωνα με τρία καταξιωμένα ευρωπαϊκά εργαστήρια*.

Είναι μία Ελληνική καινοτομία και έχει λάβει άδειες κυκλοφορίας σε πολλά κράτη από τους αντίστοιχους Οργανισμούς Φαρμάκων.

Εφαρμόζοντας Vitex with Vairo εκμηδενίζεται σχεδόν η δυνατότητα μετάδοσης μέσω των βαμμένων επιφανειών πληθώρας ιών -ανάμεσά τους και ο SARS-CoV2- ενώ είναι εξίσου αποτελεσματικό και στην εξουδετέρωση πολλών βακτηρίων, όπως τα E. coli, St. Aureus, Klebsiellapneumoniae, Enterococcushirae, PseudomonasAeruginosa, τα οποία ενοχοποιούνται και για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.
 
 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε