«Έξυπνο σπίτι»: Η τεχνολογία που χαρίζει οικονομία & άνεση

Έξυπνο σπίτι σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση & ασφάλεια.

Έξυπνο σπίτι σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση & ασφάλεια.

 • «Έξυπνο σπίτι»: Η τεχνολογία που χαρίζει οικονομία & άνεση
 • Έξυπνο σπίτι σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση & ασφάλεια.

«Έξυπνο σπίτι»: Η τεχνολογία που χαρίζει οικονομία & άνεση

3.331 επισκέψεις στο άρθρο (09/07/2024)
Σχολιάστε

- Το Smart Home είναι μια αναβαθμισμένη τεχνολογικά κατοικία
- Προσφέρει στον ιδιοκτήτη περισσότερη εξοικονόμηση, άνεση & ασφάλεια
- Ένα καλύτερο & οικονομικότερο επίπεδο ζωής με απλές κινήσεις
- Τα 9 πλεονεκτήματα του να έχεις μια «έξυπνη» κατοικία

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές και η smarthome τεχνολογία σου λύνουν τα χέρια. Τώρα μπορείς να ελέγξεις το φωτισμό, τη θέρμανση, ψύξη, την ασφάλεια του σπιτιού, την ψυχαγωγία σου και πολλά ακόμα, πατώντας απλά ένα κουμπί στο κινητό ή το tablet σου, όχι μόνο μέσα από το σπίτι, αλλά οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Τι σημαίνει «έξυπνο» σπίτι; Εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση & ασφάλεια!
 • Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας με έξυπνες συσκευές & αισθητήρες 7/24/365
 • Έλεγχος  χώρων, αυτόματο κλείδωμα χωρίς να είσαι εκεί
 • Aπό τον καναπέ, με 1 κουμπί, κάνεις τα πάντα
 • Γυρνάς σπίτι & όλα έτοιμα (φαγητό, πλυντήριο, μουσική, TV)
Max εξοικονόμηση, υψηλό επίπεδο ζωής!

Μια κατοικία με αυτοματοποιημένες λειτουργίες καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες μας προσφέροντας μας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ανεβάζοντας το επίπεδο της καθημερινότητάς μας. Με απλά λόγια, συμβάλλει σε ένα υψηλό επίπεδο ζωής.

Μία «έξυπνη» κατοικία:
 1. Είναι «πράσινη».  Δηλαδή έχει υψηλή ενεργειακή βαθμίδα προκειμένου να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα αλλά και ενδιαφέρουσα μελλοντική αξία μεταπώλησης. Μάλιστα, ορισμένοι αυτοματισμοί επιδοτούνται και από το Εξοικονομώ 2023, συνδυαστικά με μια σειρά άλλων παρεμβάσεων. 
 1. Είναι έτοιμη να γίνει μέρος της μελλοντικής έξυπνης πόλης, εκμεταλλευόμενη τα χαμηλά τιμολόγια συγκεκριμένων ωρών και αυξομειώνοντας τις ανάγκες σε ενέργεια κάνει οικονομία, αλλά και μειώνει τους οικιακούς ρύπους. 
 1. Μπορεί να ενημερώνει για την κατάσταση της «υγείας» της, όπως για παράδειγμα για το αν λειτουργεί σωστά η ψύξη, η θέρμανση, αν υπάρχει κάποια διαρροή νερού.
 1. Προσφέρει αυξημένη ασφάλεια. Για παράδειγμα όταν γυρίζετε από την εργασία σας το βράδυ, να είναι ενεργοποιημένος ο φωτισμός ασφαλείας έτσι ώστε να μην είναι σκοτάδι και αισθάνεστε ανασφάλεια. 
 1. Παρέχει επιπλέον άνεση.  Η νέα κατοικία μπορεί με ένα πλήκτρο που γράφει «Φεύγω Σπιτάκι μου» να ενεργοποιεί την Εξομοίωση Παρουσίας, θα κλείσουν τα ρολά όταν πρέπει, θα οπλίσει το σύστημα ασφαλείας, το πλυντήριο θα λειτουργήσει όταν θα είναι οικονομικό το ρεύμα.
 1. Παραδίδει μία ενισχυμένη αισθητηριακή ψυχαγωγική εμπειρία. Για παράδειγμα, ως εμπειρία φωτισμού αντί για ένα φωτιστικό που κρέμεται στο κέντρο των δωματίων/χώρων θα είχαμε έναν πιο έγχρωμο δυναμικό φωτισμό που να αλλάζει το χαρακτήρα των χώρων ανάλογα με την διάθεσή μας, αλλά και σύμφωνα με το  τι κάνουμε στο δωμάτιο που είμαστε.
 1. Μπορεί να δεχτεί την όποια μελλοντική τεχνολογική εξέλιξη που θα μπορούσε να ανεβάσει πολυπλεύρως την αξία της. 
 1. Είναι επεκτάσιμη, σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Δηλαδή είναι δυνατόν να προστεθεί η τεχνολογία που θέλουμε, τη στιγμή που τη θέλουμε.
 1. Έχει τη δυνατότητα να ελέγχεται από οπουδήποτε στον κόσμο. Με μια smart device έχετε τον απόλυτο έλεγχο της οικίας σας όπου στον κόσμο και αν βρίσκεστε.  
Το «έξυπνο» σπίτι αναβαθμίζεται όσο θέλεις & όποτε θέλεις!

Η ενεργειακή κρίση θέλει έξυπνες και μόνιμες λύσεις. Η SmartHome τεχνολογία είναι τεχνολογία αυτοματισμού, ελέγχου και διαχείρισης συσκευών και λειτουργιών στο σπίτι ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η επιθυμητή άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση.

Μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι η σταδιακή αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται δηλαδή να γίνουν όλα μαζί, αν δεν το θέλεις. Όπως και να έχει, είτε το κάνεις με τη μία, είτε βήμα – βήμα, θα διαπιστώσεις το μεγάλο όφελος της εξοικονόμησης, άνεσης και ασφάλειας από την πρώτη στιγμή. Εξάλλου, η τεχνολογία προχωρά με γοργούς ρυθμούς και νέα προηγμένα προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους συνεχώς στην αγορά.