Τα χρωματοπωλεία Τρακαδάς «δίνουν χρώμα» στην Κιβωτό του Κόσμου

Διαβάστηκε από 1052 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/12/2020

Τα χρωματοπωλεία Τρακαδάς ενώνουν τις δυνάμεις τους με την KRAFT Paints και «δίνουν χρώμα» στην Κιβωτό του Κόσμου

 
Η ΤΡΑΚΑΔΑΣ Α.Ε.Ε. , η μεγαλύτερη αλυσίδα χρωματοπωλείων η οποία λειτουργεί από το 1940, προχώρησε πρόσφατα σε μία σπουδαία δωρεά προς τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» και συγκεκριμένα προς τα παραρτήματά του, στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα, στο πλαίσιο υποστήριξης του έργου της «Κιβωτού» ως «Επίσημος χορηγός χρωμάτων».

Η συγκεκριμένη δωρεά αφορούσε τη χορηγία χρωμάτων εσωτερικής χρήσης προς τις δύο δομές, τα οποία διατέθηκαν από την KRAFT Paints με σκοπό να συμβάλλει στην πρωτοβουλία αυτή των χρωματοπωλείων Τρακαδάς. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 288lt από το οικολογικό χρώμα Profi Interior και 27lt από την πιστοποιημένη σειρά χρωμάτων Master της KRAFT Paints

Το οικολογικό πλαστικό χρώμα Profi Interior είναι φιλικό στο χρήστη και το περιβάλλον, καθώς είναι πιστοποιημένο από το ΑΣΑΟΣ (Ανώτατο Συμβούλιο Απονομής Οικολογικού Σήματος) και πληροί τα κριτήρια του οικολογικού σήματος Ecolabel της Ε.Ε. Δεν περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες και είναι σχεδόν άοσμο, καθιστώντας το ιδανικό για εσωτερικούς χώρους που κατοικούνται. Τα πιστοποιημένα χρώματα της σειράς Master επιλέχθηκαν, καθώς εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα με αποτέλεσμα ένα λειτουργικό και ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον στους χώρους που ζει η οικογένεια της «Κιβωτού».

Πρόκειται για μία ουσιαστική προσφορά, με την οποία τα χρωματοπωλεία Τρακαδάς και η KRAFT Paints στέκονται με σεβασμό δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και την οικογένεια της Κιβωτού του Κόσμου, προκειμένου να «χρωματίσουν» ένα πιο υγιές και ευχάριστο περιβάλλον για όλους.