Φρέσκο νερό και υγιεινή διατροφή για έναν πιο άνετο τρόπο ζωής

Τα νέα LG Insta View ψυγεία με εντυπωσιακό σχεδιασμό προσδίδουν μια νότα κομψότητας στην κουζίνα σας

2.677 επισκέψεις στο άρθρο

Τα νέα Side-by-Side ψυγεία της εταιρείας ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό, την εξαιρετική ψύξη και την ευκολία που προσφέρουν.

H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων InstaView™ Door-in-Door™ ψυγείων με νέες καινοτομίες στον σχεδιασμό και στις λειτουργίες. Με κομψό στυλ και ευκολία στη χρήση, τα νέα μοντέλα με InstaView Door-in-Door διαθέτουν τις καταξιωμένες τεχνολογίες της LG που διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Kοινοποίησε το »


Κομψή εμφάνιση με εντυπωσιακό σχεδιασμό
Τα νέα μοντέλα LG InstaView διαθέτουν κομψή σχεδίαση με ανοξείδωτο ατσάλι, προσδίδοντας έντονα την αίσθηση της οπτικής ισορροπίας και της ενότητας. Με κομψό μαύρο πλαίσιο, τα ψυγεία InstaView Door-in-Door εναρμονίζονται με τις υπόλοιπες συσκευές στην κουζίνα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλόξενου και κομψού περιβάλλοντος.

Τα φετινά μοντέλα InstaView έχουν ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση με το φιμέ γυάλινο πάνελ να εκτείνεται σε όλο το πάνω μισό μέρος της δεξιάς πόρτας. Το γυάλινο πάνελ InstaView έχει διευρυνθεί, ώστε οι χρήστες να έχουν ακόμα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο του περιεχομένου. Το LG InstaView φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου με δύο μόνο χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ, ενώ η τεχνολογία Door-in-Door μειώνει την απώλεια του ψυχρού αέρα, παρέχοντας έναν ιδανικό χώρο για να διατηρείτε τρόφιμα και ποτά που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Σε συνέχεια του λιτού, μοντέρνου στυλ της σειράς InstaView 2021 έρχεται και ο σχεδιασμός της πόρτας UltraSleek Door™, ο οποίος ενσωματώνει έξυπνα κρυμμένες αλλά εύκολα προσβάσιμες λαβές.

Φρέσκο ​​νερό και υγιεινή διατροφή για έναν πιο άνετο τρόπο ζωής
Για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για λειτουργίες με επίκεντρο την υγιεινή και την ευεξία, τα νέα ψυγεία InstaView διαθέτουν την τεχνολογία UVnano™ της LG, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του υπεριώδους φωτός για να προστατεύει το βρυσάκι νερού από τα δυνητικά επιβλαβή μικρόβια. Το UVnano λειτουργεί αυτόματα μία φορά κάθε ώρα για να αφαιρεί έως και το 99,99% των βακτηρίων από το βρυσάκι του ψυγείου. Επιπλέον, η λειτουργία UVnano μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή με το γρήγορο πάτημα ενός κουμπιού, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν φρέσκο φιλτραρισμένο νερό από μια υγιεινά καθαρή βρύση, όποτε το χρειάζονται.

Η βασική λειτουργία κάθε ψυγείου είναι να διατηρεί τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με τις τεχνολογίες LINEAR Cooling™ και Door Cooling+™, τα LG Insta View μοντέλα διακρίνονται γι` αυτό ακριβώς, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για έως και επτά ημέρες. Το LINEAR Cooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, την κύρια αιτία αλλοίωσης των τροφίμων, και το Door Cooling+ διατηρεί τη ψύξη του τμήματος στην πόρτα του ψυγείου, διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από ένα στρατηγικά τοποθετημένο εξαερισμό.

Γνωρίστε τα νέα παγάκιαCraftIce
ΤοLGCraftIce™ είναι πλέον διαθέσιμο στα νέα μοντέλα Insta ViewSide-by-Side. Το σύστημα LG CraftIce™ παράγει σφαιρικά παγάκια 50 χιλιοστών (δύο ιντσών), που λιώνουν αργά, διατηρώντας έτσι την αρχική γεύση των ποτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ανανεωμένες έξυπνες λειτουργίες
Προσφέροντας ακόμη περισσότερη ευκολία, η εφαρμογή LG ThinQ™ επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται το InstaView ψυγείο, να ελέγχουν την κατανάλωση ενέργειας, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, εάν τυχόν η πόρτα έχει μείνει ανοιχτή, ή ακόμη και να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα του εσωτερικού φωτισμού ανάλογα με την ώρα της
 

Kοινοποίησε το »