TUV HELLAS: Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του ΑΆ Τετραμήνου 2019

2.744 επισκέψεις στο άρθρο

PassionforTraining! Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρουσιάζει το Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του ΑΆ Τετραμήνου 2019.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της υλοποίησης 500 σεμιναρίων για 2018 από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), στα οποία συμμετείχαν συνολικά 4.400 εκπαιδευόμενοι, παρουσιάζεται το Πρόγραμμα Σεμιναρίων ΑΆ Τετραμήνου 2019, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με 10 Νέα σεμινάρια.Με την εμπειρία και την τεχνογνωσίαάνω των 100 πιστοποιημένων και άρτια εκπαιδευμένων εισηγητών,11 θεματικές κατηγορίες (Ποιότητα, Περιβάλλον - Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Αγροδιατροφικός Τομέας, Πληροφορική, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Έργα και κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Επιχειρηματική Βελτίωση και Τεχνικές Δεξιότητες) και κεντρικότίτλο “Passion for Training”, ο Φορέας συνεχίζει και τη νέα χρονιά να επεκτείνει τη γνώση και να συνεισφέρει στην επαγγελματική επιτυχία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά διεξάγεται σεμινάριοISO 22000:2018Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (IRCA/ CQI Approved) καθώς και το σεμινάριο Data Centers According to Trusted SiteInfrastructure (TSI).Επιπλέον, αμείωτο παραμένει το ενδαφέρον του επιχειρησιακού κόσμου σε θέματα GDPR.
 
Στόχος των σεμιναρίων είναι να εφοδιάσουν τα στελέχη των επιχειρήσεων με γνώσεις και δεξιότητες που θα τα καταστήσουν πλήρως ενημερωμέναγύρω από τις εξελίξεις και θα τα βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις επαγγελματικές προκλήσεις του σύχρονου απαιτητικού επιχειρηματικού κόσμου.
 
Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών σεμιναρίων του ΑΆ Τετραμήνου 2019στην ιστοσελίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/schetika-me-emas/