Συνεργασία ΠΟΒΑΣ-Exalco στην εκπαίδευση κατασκευαστών

Συνεργασία ΠΟΒΑΣ-Exalco στην εκπαίδευση κατασκευαστών

(22/3/2023)

Ξεκινά ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος για κατασκευαστές, με την επιστημονική επιμέλεια της ΠΟΒΑΣ με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεών τους και την πιστοποίησή τους από ανεξάρτητο φορέα αργότερα.

Η ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου) χαιρετίζει τη νέα συνεργασία με τo Exalco Educational Institute (EEI) στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε κατασκευαστές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Ήδη έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρώτου εκπαιδευτικού κύκλου, στις 28/03/2023 στην Λάρισα, για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου».

Κοινοποίησέ το »

Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος συνολικής διάρκειας 50 ωρών.
Κοινός στόχος της ΠΟΒΑΣ και του ΕΕΙ είναι η αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των κατασκευαστών, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης προσόντων από τρίτο ανεξάρτητο φορέα του κλάδου.

Η ΠΟΒΑΣ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με όλους τους φορείς του κλάδου, με σκοπό να αναπτυχθούν συνέργειες οι οποίες θα βελτιώνουν συνεχώς το επίπεδο των επιχειρήσεων του κλάδου.

Kοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr