Στο πλευρό της Αναστασίας Πυργιώτη ως υπερήφανος χορηγός η VECHRO

Διαβάστηκε από 1255 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/9/2021

Η χάλκινη Αναστασία Πυργιώτη, στη κατηγορία Ζευγάρια BC3, στους παραολυμπιακούς αγώνες που έλαβαν χώρα στο Tokyo έχει δίπλα της την ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro από την αρχή της καριέρας της!

Σχολιάστε

Το δέκατο ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα κέρδισε η Αναστασία Πυργιώτη στην κατηγορία Ζευγάρια BC3 στους φετινούς παραολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΙΟ 2020. Οι Έλληνες παραολυμπιονίκες Αναστασία Πυργιώτη, Γιώργος Πολυχρονίδης και ¶ννα Ντέντα του αθλήματος BOCCIA επικράτησαν 7-0 στη μάχη με το Χονγκ Κονγκ χαρίζοντάς χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια για ακόμα μία φορά στους Έλληνες.

Kοινοποίησε το »


Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro, είναι δίπλα στην Αναστασία σαν υπερήφανος χορηγός της προσπάθειάς της από την αρχή της αθλητικής της καριέρας. Με ένα συγκινητικό μήνυμα η Αναστασία επικοινώνησε την ευγνωμοσύνη της στην Vechro καθώς χαρακτηριστικά ανέφερε «Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη, να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ευγενική χορηγία και τη στήριξή σας σε όλη αυτήν την πορεία μου! {…} Συνεχίζουμε δυναμικά καθώς οι προπονήσεις δεν σταματούν καθόλου έτσι ώστε να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση και να πραγματοποιήσουμε τους επόμενους αγωνιστικούς μας στόχους. Η στήριξη που μου παρέχετε είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική, για αυτό το λόγο υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια επιτυχίας για όλους όσους πιστεύουν σε μένα και μου παρέχουν τη δυνατότητα να αγωνίζομαι σε διοργανώσεις Παγκοσμίου επιπέδου!».

Το μήνυμα της Αναστασίας είναι ηχηρό και γεμάτο δύναμη, ένα μήνυμα που αποδεικνύει πως η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή της, είναι αυτά που την οδήγησαν στο βάθρο της κορυφαίας οργάνωσης. Ο Αντιπρόεδρος και Εμπορικός διευθυντής της Vechro, Παναγιώτης Χατζηνικόλας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό της Αναστασίας Πυργιώτη από την αρχή της αθλητικής της καριέρας. Η συγκίνηση είναι μεγάλη καθώς, μεταξύ άλλων, αυτή της η διάκριση στους πρώτους της παραολυμπιακούς αγώνες επιβεβαιώνει τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια».
 
URL: www.vechro.gr
 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε