Σταθμός φόρτισης της ENGIE Hellas

1.754 επισκέψεις στο άρθρο

Σταθμός φόρτισης της ENGIE Hellas στην εκδήλωση ανακοίνωσης του Εθνικού Σχεδίου για τη Μετάβαση στην Ηλεκτροκίνηση .

  • Η ENGIE Hellas έδωσε το παρόν στην ανακοίνωση του Εθνικού Σχεδίου για τη μετάβαση στην Ηλεκτροκίνηση για τη χώρα μας, παρουσιάζοντας το σταθμό φόρτισης BusinessLine
 
 
Παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση το Εθνικό Σχέδιο για την προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη Αθηνών. Κατά τη διάρκεια αυτής, παρουσιάστηκε από τον πρωθυπουργό το πρόγραμμα για τη μετάβαση της χώρας μας στην Ηλεκτροκίνηση και υπεγράφη η «Πράσινη Συμφωνία».
 
Η ENGIE Hellas, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και έχοντας εγκαταστήσει ήδη περισσότερους από 200 σταθμούς φόρτισης σε όλη τη χώρα, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Παρουσίασε το σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων BusinessLine της Ολλανδικής εταιρείας EVBox (μέλος του Ομίλου ENGIE, με περισσότερα από 120.000 σημεία φόρτισης παγκοσμίως), δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παρευρέθηκαν να πάρουν πληροφορίες για τη διαδικασία φόρτισης και τα διαφορετικά μοντέλα σταθμών φόρτισης. Οι υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης που προσφέρει η εταιρεία συνδυάζουν σταθμούς φόρτισης, έξυπνες υποδομές, πλατφόρμα διαχείρισης φόρτισης, λογισμικό ανοιχτού κώδικα, τυποποιημένα πρωτόκολλα και επεκτασιμότητα δικτύου φόρτισης
 
Η ENGIE Hellas, στηρίζει και προωθεί την πράσινη ενέργεια, υποστηρίζοντας με απόλυτο τρόπο τη μετάβαση στις μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Μέσω της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης σε Ηλεκτροκίνηση, Ενεργειακές Υπηρεσίες, Διαχείριση Εγκαταστάσεων και ΙοΤ λύσεις, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εταιρειών που στρέφονται σε «πράσινες» πρακτικές.
 
 
Για την ENGIE Hellas: Στην Ελλάδα η ENGIE δραστηριοποιείται στο χώρο των Ενεργειακών Υπηρεσιών, της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management & Τεχνική Συντήρηση), της Ηλεκτροκίνησης και σε λύσεις IoT οι οποίες συνδέονται με την Ενεργειακή Διαχείριση και το Facility Management. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τις δραστηριότητές μας, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική του Ομίλου για μετάβαση προς μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Κύκλος εργασιών 2019: 18,77 εκ. ευρώ. Εργαζόμενοι: 250.
 
Για τον Όμιλο ENGIE: Ο Όμιλός μας αποτελεί παγκόσμια αναφορά στην ενέργεια χαμηλών εκπομπών άνθρακα και στις υπηρεσίες. Ως απάντηση στην κλιματική αλλαγή, η φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσουμε τον παγκόσμιο ηγέτη στη μετάβαση των πελατών μας -και ιδίως των επιχειρήσεων και των τοπικών αρχών- σε μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Στηριζόμαστε στις κύριες δραστηριότητές μας (ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αέριο, υπηρεσίες), ώστε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις "as a service". Με τους 160.000 εργαζομένους μας, καθώς και με τους πελάτες και συνεργάτες μας, είμαστε μία κοινότητα δεσμευμένη για την επίτευξη του στόχου μας και την εκπλήρωση της φιλοδοξίας μας. Κύκλος εργασιών το 2019: 60.1 δις ευρώ.