4green.gr - Go green! Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι υπεύθυνη, φρόνιμη & με όραμα, πράξη!

4green.gr - Go green! Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι υπεύθυνη, φρόνιμη & με όραμα, πράξη!

Σπίτι & Κτίριο. To «ΠΡΑΣΙΝΟ» τεύχος του μήνα

2.174 επισκέψεις στο άρθρο

Κάθε μήνα, διαβάζεις, ενημερώνεσαι, μαθαίνεις, βρίσκεις ότι ψάχνεις! Special αφιερώματα κάθε μήνα. Βest Buy προτάσεις και οι πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις επώνυμων προϊόντων – υπηρεσιών εξοικονόμησης. Top Brands, Experts, Offers κάθε μήνα.

Κάθε μήνα, διαβάζεις, ενημερώνεσαι, μαθαίνεις, βρίσκεις ότι ψάχνεις σε 1 πηγή, όλα! Με την υπογραφή του Νο1 μέσου. Αutotriti.

Κοινοποίησέ το »

Nέα και ειδήσεις. Αφιερώματα για τον κλάδο που σας ενδιαφέρει. Top μάρκες, Experts, & Offers που σας δίνουν λύσεις ή σας γλιτώνουν λεφτά!

Specialists του κλάδου που πλέον και η digital δραστηριότητά τους δεν γνωρίζει “σύνορα” και περιορισμούς. Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες (μα και σε) επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης.

Κάθε μήνα, βρίσκεις ότι ψάχνεις! Μαζί και ΟΛΗ την επικαιρότητα της αγοράς (ειδήσεις, νέα μοντέλα, δοκιμές, συγκριτικά, παρουσιάσεις, νέα της αγοράς, B2B νέα, κλπ).
Με την υπογραφή αξιοπιστίας του Νο1 μέσου. Του μέσου που κάθε μήνα δέχεται 10.000.000 επισκέψεις στις σελίδες του!

Διαβάστε το Νέο Τεύχος με 1 κλικ εδώ!

2 λόγια για την Autotriti AE  -  3 δεκαετίες Νο1 στον ειδικό τύπο

Κλείνουμε 3 δεκαετίες με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ειδική ενημέρωση. Η Autrotriti AE δραστηριοποιείται σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας (Αυτοκίνητο, Μοτοσικλέτα, Ενέργεια, Σπίτι & Κτίριο, Τουρισμός).

Δημιουργικότητα, καινοτομία μα πάνω από όλα αξιόπιστη δημοσιογραφία, το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχει φέρει τα έντυπα & digital μέσα της Autotriti σε κάθε κλάδο δραστηριοποίησής της, να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού που θέλει να ενημερωθεί καλά για ότι ψάχνει ΠΡΙΝ αγοράσει.

Θέματα και αφιερώματα χωρίς «ξύλινο» τεχνικό λόγο και σκέτους όρους (που λένε πολλά στους ειδήμονες μα τίποτε στο 80% του κοινού). Δοκιμές ουσιαστικές και όχι απλά «παρουσιάζουμε».  `Αρθρα που καταλήγουν στο όφελος. Του χρήστη!  Όφελος της ένταξης στην καθημερινή του ζωή των προϊόντων ή των υπηρεσιών εκείνων που βελτιώνουν, εξοικονομούν, προστατεύουν και στην τελική ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ (και την τσέπη του) !

Μοιραζόμαστε με εσάς το ίδιο πάθος – Ακολουθήστε μας με 1 κλικ και στo Facebook


 

Κοινοποίησέ το »